Swatch Watches – Toen & Nu

Swatch Watches – Toen & Nu

Tijdens de jaren 1960 en 1970 de Zwitserse horlogemakers had grote concurrenten uit Japan, zoals Seiko. Om de markt Nicolas G. Hayek, de oprichter van Swatch heroveren, lanceerde een gloednieuwe collectie van Swatch horloges. Met zijn streven, hij wilde ook de populariteit van analoge waakt over de nu populaire digitale horloges verhogen.

De Swatch Company nam het quartz horloge, herontworpen het gebruik van minder onderdelen terwijl de efficiëntie en nauwkeurigheid, die een “hip horloge” met slechts 51 componenten geproduceerd, dus lagere prijzen voor de consument. De nieuwe horloges nam af, zoals storm en tijdens de jaren ’80, als je een Swatch horloge niet zelf je in de “in de menigte”. De nieuwe coole Swatch horloges waren in prijs ongeveer 80% minder dan de concurrenten en gaven consumenten de kans om uit te vinden van allerlei nieuwe en spannende manieren om hun persoonlijkheid uit te drukken door het horloge ze kozen om te dragen.

Vandaag, Swatch Watches biedt nog steeds een groot scala van horloges. Het bedrijf is gegroeid en omvat nu horloges van alle prijzen en stijlen, maar nog steeds waardoor de consument de kans om fashion horloges te dragen tegen een veel lagere prijs dan de designer horloges.

Je zal merken wanneer je begint je zoektocht naar de Swatch horloges toe te voegen aan uw collectie is dat ze hebben vijf families waarin hun horloges worden erkend, Swatch Originals, Swatch Irony, Swatch Skin, Swatch Beat, en Swatch Bijoux. Swatch originelen zijn natuurlijk de plastic gevat horloges die in vele verschillende ontwerpen, vormen en maten komt. De Swatch Irony zijn van metaal gevat horloges. Skin staal is gelijk aan de Swatch Originelen de plastic is veel dunner maken van het horloge aansteker. Swatch Beat is hun digitale lijn van horloges. De Swatch Bijoux lijn is de sieraden lijn.

U kunt vele Swatch horloges online tegen gereduceerde prijzen, wat betekent dat u een betere deal te vinden en nog meer geld te besparen. De gemiddelde kosten van Swatch horloges online is tussen Ј37.00 te Ј150.95. De unieke stijl van de Swatch is nog steeds hetzelfde offer klanten de kans om hun persoonlijkheid uit te drukken met veel verschillende stijlen.

Populaire stijlen voor mannen omvatten Mat Rebeaud, Serious Affair, Swatch Time Planner, Golden Chest, Ocean Sunset, Jaws-The Spy Who Loved Me, Get Fly Black en Body & Soul – Metal. De meest populaire Swatch stijlen voor vrouwen zijn Swatch Dreamnight, Swatch Hypnotic, Swatch Time in Rose, Swatch Nata Pura, Swatch Chain Me On, Swatch Spiegel Tijd, Swatch Two Way Road, en de Swatch Bright-Act. Andere favorieten voor zowel mannelijke als vrouwelijke omvatten Swatch Be Punk, Swatch Beneden in de Duisternis, Swatch Dreamwhite, Swatch Stroke Lights, Landing Gear, Afmelden, Full Blooded Night, en de Swatch Straat Club.

Category: Uncategorized

Comments are closed.