Sporthorloge

Er zijn massa’s grote mannen sport horloges om uit te kiezen die zelfs de meest veeleisende sportliefhebber nodig heeft. Een sporthorloge, samen met andere essentiële vistuig en uitrusting is een noodzakelijke item dat kan aanvulling op uw sportieve streven en niet zonder meer tijd bij te houden.

Er zijn vele geweldige functies die een mannen sport horloges aan te bieden, over een breed scala aan sportieve activiteiten. Ten eerste, en zoals elke serieuze sport deelnemer weet, moet een goede sport horloge stevig genoeg is om maximaal extreme omstandigheden of uw favoriete evenement is klimmen terug inpakken, hardlopen paardrijden kajakken, skiën, snowboarden of zwemmen.

Kwaliteit overwegingen terzijde, is het belangrijk dat u een duidelijk beeld van uw eigen wensen en eisen hebben voordat je gaan kijken naar sport horloges voor mannen. U hebt een horloge dat is waterbestendig en waarschijnlijk krasbestendig als u een fervent zwemmer bijvoorbeeld. Een horloge dat is zweetbestendig, kan meten hartslag, ronden registreert en beschikt over een interval timer functie zijn waarschijnlijk alle noodzakelijke eigenschap voor een concurrerend duursporter. Een horloge met temperatuur, barometer, kompas, zaklamp en gps systeem zal like-wijs gelijk de steeg van bergbeklimmers die beginnen aan expedities die zouden kunnen duren dagen of zelfs week.

Met zo veel verscheidenheid in termen van merken en individuele horloge modellen, het maken van de beslissing over wat te kopen kan een moeilijke, maar als je een specifiek idee van uw behoeften, kunt u beperken uw keuzes veel gemakkelijker.

Drie populaire merken die een hoge kwaliteit heren sport horloges aanbieden zijn Timex, Casio en garmin. Bieden ieder iets unieks aan de actieve sporter.

Timex is beroemd om zijn ironman lijn van sportieve horloges. Het beschikt over een aantal modellen die zijn bijzonder populair in de loop der jaren. De belangrijkste functies die u kunt verwachten van een Timex Ironman horloge zijn een 100 uur chronograaf stopwatch met ronde-en tussentijden nemen, rondeteller (meestal 99 ronden per sessie), datumstempel sessie te loggen met meerdere ronde te slaan (in sommige horloges), INDIGLO verlichting en ‘s nachts licht (Timex’s gepatenteerde energie-efficiënte verlichting systeem), interval en countdown-timers, alarmen, een horloge, een dubbele tijd zone, ocassion herinnering en nog veel meer.

Timex biedt ook een breed scala van gespecialiseerde sporthorloges boven de standaard ironman functies, waaronder GPS-tracking, hartslagmeting en veel andere geavanceerde functies sporten. Timex behoren tot de meest intuïtieve sportieve horloges te gebruiken en kan meestal worden opgepikt en gebruikt zonder toevlucht te nemen tot een handleiding.

De casio merk is een bekende sport maker kijken met een grote verscheidenheid van mens sportieve horloges die verschillen, niet alleen in termen van functies, maar in stijl en design. Het enige probleem met Casio horloges is dat er zo veel om uit te kiezen. Casio horloges leveren altijd veel waar voor je geld, maar u kan nodig zijn om rond te jagen voor een tijdje naar een die specifiek ingaat op uw specifieke wensen. Casio horloges zijn befaamd om zijn stoere sportieve horloges die zal duren voor de jaren, is hun g-schok serie in het bijzonder ontworpen om te worden in staat om een ​​pak slaag.

Garmin is de marktleider sporthorloge maker van gps-enabled sportieve horloges in hun voorloper lijn, (maar zijn voorzien van een paar niet-gps sportieve horloges die gebruik maken van de accelerometer voet peulen). Momenteel is de beste prijs-kwaliteitverhouding is de Forerunner 305, een oudere gps-systeem, dat is boordevol handige functies.

In tegenstelling tot het nieuwere model voorlopers, de 405 en 405CX, de Forerunner 305 beschikt over beide draaien en navigatie functies, waaronder ondersteuning voor kaartnavigatie, viapunten en routes. Met een veel groot scherm grootte, de Forerunner 305 is een omvangrijk horloge, maar biedt een maximale display met de mogelijkheid om vier gegevensvelden weer te geven in een keer.

Het is verstandig om wat tijd doorbrengen onderzoeken van uw keuzes en bepalen welke zijn de beste mannen sport horloges die goed aansluiten bij uw doeleinden. Een geweldige manier om veel meer over de beste horloges in een korte tijd te leren is om hop op de amazon website als Amazon verkoopt bijna elke sport horloge op de markt.