Meest geliefd producenten van horloges Met Polsslag Functionaliteit

Meest geliefd producenten van horloges Met Polsslag Functionaliteit

Met alle nadruk op fitness deze dagen horloges met een polsslag functionaliteit zijn zeer populair geworden. Het is verbazingwekkend dat je dit soort gedetailleerde informatie gezondheid kunt krijgen van een horloge!

Alle zijn niet gelijk echter gemaakt. Er zijn een aantal die zeer ingewikkeld zijn en hebben zeer uiteenlopende functies. Bijvoorbeeld sommige niet alleen hartfrequentiegegevens maar ze hebben ook GPS en andere functies die men eventueel zou gebruiken op een run.

Vroeger was het zo dat mensen alleen maar informatie over de gezondheid van hun artsen. Maar nu, is het niet ongewoon voor mensen die trainen om voortdurend toezicht op hun hartslag en andere vitale functies om ervoor te zorgen dat ze werken uit gezond en ze in de juiste vetverbranding zone.

Dat de vetverbranding zone kan alleen worden bereikt als u bijzondere aandacht besteden aan de exacte hartslag die dat soort resultaten zal opleveren. Als u werkt bij een hoge hartslag, dan kunt u niet in staat om vet te verbranden en gewicht te verliezen op de juiste koers. Als u werkt bij een te lage hartslag uw gezondheidsvoordelen zal daardoor minder worden ook.

Onnodig te zeggen, is een horloge met hart controlefunctie ontworpen om gelijke tred te houden met de gezondheid van statistieken, terwijl u uit te werken. Sommigen kunnen krijgen vrij ingewikkeld, maar de meeste gewoon melden bij je wat je hartslag is op het moment en zal die informatie op te slaan voor latere analyse.

Het is goed nieuws dat de meeste hartslag horloges zijn uiterst nauwkeurig. Er zijn twee soorten in principe – degenen die vereisen dat een band om uw borst worden geplaatst en een ander soort krijgt zijn zintuiglijke informatie direct vanaf de achterkant van het horloge op je arm.

Nu, hier zijn de beste hartslagmeter horloge fabrikanten op de markt:

* De Polar producten zijn veruit het meest populair. Je zult zelfs zien hartslagmeting apparatuur op gymnasium apparaten zoals elliptische apparatuur en Stairmasters. Polar was de leider in de ontwikkeling van deze technologie en produceert de meest gewilde producten. Zij zijn echter niet de duurste producten op de markt. U kunt verwachten te betalen minder dan $ 300 voor een hoge Polar instrument kwaliteit.

* Timex heeft altijd de leider in digitale technologie, omdat ze de meeste producten en dus hun producten zijn het minst duur voor wat je krijgt. Ze zijn super nauwkeurig en zeer duurzaam. Dit betekent dat je ze kunt meenemen op een run en niet bang te zijn dat ze gemakkelijk beschadigd raken. Timex horloge producten in deze categorie lopen onder de $ 100.

* Suunto maakt de hoogste end horloges met puls-functionaliteit, net zoals ze doen met hoogtemeter horloges en GPS-horloges. Ze maken gewoon de hoogste eindproducten in het sporthorloge categorie. Maar je moet meer betalen voor dat soort functionaliteit. Deze horloges kunnen omhoog van $ 300 of meer uit te voeren. Echter, hun sterke suite is ze meestal zeer grote gezichten dat ze zeer gemakkelijk te lezen is en als je op een run is het handig om te kunnen kijken naar beneden en snel af te halen op de informatie op uw horloge. U kunt dit alleen doen als de wijzerplaat van het horloge is groot.

* In de GPS-technologie en vervolgens in polsslag technologie, Garmin is een leider ook. De meeste horloges die ze produceren hebben een dubbele functie en kunt u de kwaliteit van GPS-informatie die ook beschikbaar zal zijn wanneer u het nodig hebt op een run. Garmin is de marktleider op dit gebied en produceert super-hoge kwaliteit horloge product voor minder dan $ 200. Er ‘Forerunner’ is misschien wel de beste horloge op de markt met GPS-functionaliteit en hartslag informatie.

* Extra leveranciers zijn Reebok en Nike. Ze maken ook uitstekende producten echter voor mijn geld, ik zou liever koop mijn schoenen van een bedrijf als dit en vasthouden aan het kopen van mijn horloges met polsslag functionaliteit van een bedrijf dat strikt elektronica maakt.

Category: Uncategorized

Comments are closed.