Horloge merken

Beroemde horlogemerken.

Met duizenden horlogemerken maken van uitstekende uurwerken slechts een handvol hebben het niveau van deze beroemde horloge merken. De meest bekende merk in de wereld zou moeten swiss gemaakt dierenriem gevolgd door andere dergelijke top horlogemerken als taghuer, omega, burger, fossiele en Seiko zijn. Elk merk is uniek in zijn aanbod, maar elk dient als benchmark voor alle horlogemakers om te streven naar in naamsbekendheid, de mogelijkheid om trends te verschuiven in de horloge-industrie en de loyaliteit van klanten.

Zodiac

Tegenstelling tot de meeste horloges, zal als een wijn dierenriem eigenlijk in waarde stijgen of op zijn minst te behouden het waard is. Horloges 20 jaar en ouder nog steeds verkopen in de duizenden dollars. Vintage dierenriem horloges worden als zeer gezocht door verzamelaars als hedendaagse versies. Een vernieuwer van het waterbestendige horloge, automatisch-aangedreven met de beweging van de pols, militaire horloges en dag en dag / datum kalender uurwerken.

Omega.

Omega terwijl een luxe horloge verkoop van de $ 1000’s niet benaderen de kosten van een dierenriem waarin u vele niet het in dezelfde competitie. Hoewel veel omega horloges te verkopen in de duizenden dollars, maar beschikt ook over entry-level horloges zoals de deville en genve dat kan voor worden gekocht minder dan $ 1.000. Famously een Omega horloge vergezeld van de Apollo 11 maanlanding in 1969, maar nog steeds is het best bekend als horloge gedragen door 007, james bond. Omega seamasters en Speedmasters het meest populair zijn omega stijlen.

Seiko.

Seiko werd bekend als een beroemde horlogemerk in de industrie als een pionier in kwarts aangedreven technologie tijdens de jaren 1970. Seiko een revolutie in de toonaangevende veel horlogemakers van traditionele mechanische horloges voor de meer geavanceerde batterij te verlaten. In de jaren 1990, Seiko introduceerde de kinetische horloge dat elektrisch wordt opgeladen door beweging. Seiko is nu bekend om zijn sportieve horloges: de Ananta, de lente-station, Sportura, Velatura en premier.

Citizen

Net als seiko, burger biedt vele collecties van sport horloges met een nadruk op multifunctionele horloges met extra tijdmeting functies. Citizen is beroemd om zijn eco-drive horloge waar de uurwerken hebben kleine zonnepanelen onder de wijzerplaat aan zonlicht welke bevoegdheden het horloge vast te leggen. De eco-drive kan besparen voldoende stroom kan leveren voor enkele maanden in het donker. De burger Skyhawk op beschikt ook over een “atomaire” instelling waarin hij pikt de lage radiofrequenties van de timing van de wereld stations het instellen van de juiste tijd.

Fossil

Een entry-level fashion merk, fossiel is de grootste horlogemaker ter wereld. In eerste instantie wint aan populariteit in de jaren 1990 voor gelicentieerde karakter kijkt naar de fossiele merk is uitgegroeid achter een vintage thema stijl. Veel fossiele horloges zijn geprijsd onder de $ 100 met de duurste keramische modellen nog steeds onder de $ 300. Terwijl fossiele horloges zijn uitstekende uurwerken meestal worden ze beschouwd als een mode-accessoire dan tijdwaarneming doeleinden en blijven een beroemde horlogemerk.

Het kopen van horloges voor mannen en vrouwen – het vinden van horlogemerken die niet zal breken de bank.

In deze moderne tijden, horloge merken en fabrikanten doen er alles aan om potentiële klanten te verleiden tot het maken van een nieuwe aankoop. Voor degenen zonder het voordeel van bodemloze zakken, kan het moeilijk zijn te sorteren door het aanbod en komen weg met een horloge dat zowel ziet er goed groot en functies zonder blut. Het goede nieuws is dat het alleen een beetje vooruit denken, naamsbekendheid en persoonlijke wilskracht om ervoor te zorgen dat u de winkel verlaat met een horloge dat perfect is voor u en uw bank rekening houdt.

Ken jezelf: de belangrijkste stap in de aankoop van horloges voor mannen en vrouwen is om te weten jezelf voordat je de markt betreedt. Neem een ​​goede kijk op uw persoonlijke smaak en bepalen of u een ingetogen blik of een gewaagde strook van panache voorkeur. Hoewel het klinkt misschien als een gemakkelijke taak, veel mensen winkelen voor een nieuw horloge uiteindelijk het gevoel teleurstelling over de uiteindelijke aankoopprijs. Kijk verder dan de toeters en bellen om te controleren of het horloge die u kiest levert niet meer en niet minder dan de functies die u wenst.

Stel een maximale prijs: ja, je hebt een paar extra dollars te besteden en je echt wilt om het hoofd uit en doen een aantal ernstige horloge winkelen. Terwijl dat is alles voor het goede, is het verstandig om je potlood te maken aan wat papier en uit te werken uw horloge budget. Het is een uitdagende wereld daar vol glinsterende horlogekasten, weelderige lederen bandjes en functies zo glad ze kunnen verleiden u met de rechtermuisknop op uw zuurverdiende geld. Stel uw prijslimiet en loop rechts langs de duurdere horloges. Waarom kijken als u niet van plan om te kopen?

Doe je onderzoek: een van de beste manieren om betaalbare horloges te verwerven voor zowel mannen als mooie horloges vrouwen zal houden is deel te nemen aan productvergelijking. Maak een lijst van uw favoriete functies – zowel esthetisch als functioneel – en op zoek naar de top kanshebbers te vinden. Nadat u hebt gecompileerd een mooie selectie, ruiming nog een stap verder door het elimineren van de duurste horloges. Wat je overhoudt, is zowel de room van het gewas en de minst dure horlogemerken.

Alles wat blinkt is niet precies goud: boven alles, vergeet niet dat designer horloges en enorm dure merken niet noodzakelijkerwijs de beste materialen en de constructie bevatten. Als het gaat om naar te kijken winkelen op een begroting, is uw beste weddenschap kiezen voor kwaliteit boven de naam van merken. Houd het hoofd koel en u zult uw shopping ervaring ‘bewapend’ met een stijlvolle, precisie uurwerk te verlaten.