Hoe te Counterfeit Merknaam Horloges Spot

Hoe te Counterfeit Merknaam Horloges Spot

Kopen van hoge kwaliteit horloges kan een leuk proces een riskante een zijn, maar ook. Of uw aankoop in persoon of online, te veel mensen proberen om zwendel anderen door de verkoop van nep en namaak-merk horloges. De meeste mensen weten niet wat te zoeken of niet schelen om tweede raden wat ze kopen. Je wilt niet honderden, zelfs duizenden uitgeven aan een horloge dat is niet legitiem. Er zijn een aantal fundamentele dingen die je kunt jezelf te onderwijzen over, zodat u precies weet welk product u krijgt.

Ten eerste, als u op zoek bent naar een specifiek model voor een lagere prijs, moet je eigenlijk gaan uit naar een winkel en omgaan met de real thing. Hier krijg je een goed gevoel voor alle details, hoe het voelt, wat het gezicht en de rug lijken, het materiaal en de duurzaamheid van de band, etc. Als je je handen niet kunt krijgen op een, zoek het model op het merk officiële website. Dit zal zorgen voor een goede vergelijking foto’s.

Controleren op eventuele gravures of hologram stickers die lijken grappig, of gewoon moet er niet helemaal. Een aantal hoge kwaliteit horloges niet hebben gegraveerd nog casebacks een valse macht. Hologram stickers moet net dat, een hologram dat verandert wanneer bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Replica’s hebben meestal geen echt hologram sticker, maar in plaats daarvan een platte sticker met een vergelijkbaar patroon die niet daadwerkelijk verandert.

De handen van het horloge zijn een andere grote indicator. Kijk goed als je zou kunnen vinden dat een vervalsing heeft een andere vorm of kan langer of korter zijn dan de handen op de echte horloge. Replica’s zijn gemaakt uit welke onderdelen het goedkoopst zijn en de handen zelf ziet er goedkoop als je goed kijkt.

Goedkope onderdelen gaan ook te worden opgenomen met de armband en slotje. Als het lijkt alsof de gesp is zeer eenvoudig en gemakkelijk te openen op zijn eigen, het meest waarschijnlijk is niet een echte luxe horloge. Het is gemakkelijk om te zeggen of het is gemaakt van duurzaam materiaal door simpelweg te spelen met het en probeer het op uw eigen pols.

Kijk voor een serienummer. De meeste merknaam horloges hebben een soort van serienummer gedrukt op hen om het model te authenticeren. De meeste replica’s zullen niet eens de moeite om dit gedaan. Als je er een ziet en je nog steeds niet dat het er goed uitziet, kunt u een foto te nemen en hebben de fabrikant valideren het serienummer.

Op het einde als je nog twijfelt, koop het niet. Gebruik je gevoel. Als de prijs te mooi lijkt om waar te zijn is het waarschijnlijk. Je bent beter af te betalen de volle prijs dat u bent het echte ding krijgt dan het kopen van een nep dat gaat uiteen te vallen op je binnen een paar maanden van slijtage.

Category: Uncategorized

Comments are closed.