Hoe de beste GPS Running Horloges Selecteer

Hoe de beste GPS Running Horloges Selecteer

Hardlopen is een geweldige sport om te overwegen als u op zoek bent om uw algehele gezondheid te verbeteren en je uithoudingsvermogen te verbeteren. De meeste lopers die ik ken worden met behulp van GPS loopt horloges om nog meer intense trainingen, terwijl op de weg.

Het is belangrijk dat u met uw arts voordat u begint met een soort oefening programma. Veel newbie lopers niet weet waar te beginnen wanneer ze beginnen te lopen. Enkele vragen die zouden kunnen komen zijn onder andere “Hoe snel moet ik lopen?” en “Hoeveel mijl is genoeg per dag? ‘.

Wat uw doel ook mag zijn, begint langzaam en het tempo en afstand per week. Ik vaak een maatje te lopen met me mee naar de training nog leuker te maken en motiveren elkaar op hetzelfde moment.

Ook vind ik het belangrijk dat u Draag comfortabele schoenen en kleding speciaal ontworpen voor hardlopen. Anders zou je jezelf moe of gewond raken door overmatig gebruik van bepaalde spieren. Zodra u uw doelen ingesteld, de tijd van de dag en plaats om te draaien en de juiste versnelling op zijn plaats, nu moet u overwegen een GPS lopen kijken.

De meeste serieuze hardlopers en joggers hebben hun leven vereenvoudigd door te investeren in een geavanceerd apparaat om de monitor te helpen en volgen hun doelen, hartslag en hoe goed ze doen vanaf week na week.

Er zijn een verscheidenheid van deze GPS-horloges op de markt, maar het is belangrijk om te zoeken naar de belangrijkste functies die al dan niet belangrijk voor je zijn.

De best lopende horloges zijn GPS-functie die u maakt, de loper, te controleren in hoeverre en op tempo je mee lopen met uw globale coördinaten. De meer geavanceerde horloge opties hebben hartslagmeter functies ingebouwd om u te helpen bijhouden en bewaken van uw hartslag en hoeveel calorieën je hebt verbrand tijdens elke sessie joggen.

Ik adviseer u een bezoek aan uw lokale sport-en atletische versnelling winkel om meer over het soort GPS lopen horloges beschikbaar uit te vinden en vinden dat het beste is geschikt voor uw behoeften.

Category: Uncategorized

Comments are closed.