Hello Kitty Horloges voor Meisjes: Het delen van Harten

Hello Kitty Horloges voor Meisjes: Het delen van Harten

Hoewel de aantrekkingskracht van lichte en zorgeloze motief Hello Kitty is universeel, het is ook waar dat het meestal vrouwen die het dragen van Hello Kitty horloges, gebruiken bagage die draagt ​​het beeld van Kitty White, en op zoek gaan waren opgeluisterd met de aanwezigheid van de zachte kitten. Sommige polshorloges geproduceerd door Sanrio zijn speels genoeg dat ze meestal worden gekocht voor meisjes, hoewel natuurlijk dit is een tijdperk dat stereotypen en iedereen kan opfleuren van hun tijdwaarneming met deze frolicsome horloges tart.

Sanrio maakt twee zeer geschikt Hello Kitty horloges voor meisjes van rond de twaalf in eigen huis gemaakt. Ze zijn buitengewoon positief en optimistisch, zelfs in de vrolijke wereld van Hello Kitty. Ze vieren vriendschap en delen, en hun opvallende, leuke look beroep op fun-loving kinderen veel meer dan een meer ingetogen horloge design zou doen.

Hello Kitty Horloge: Sharing Hearts

Een mix van heldere, schone wit en pastelkleuren, wit en rode steentjes, gouden afgezwakt messing, en een nadruk op vriendschap en warme aanvaarding maken allemaal het Sharing Hearts kijken naar een groot uurwerk voor kinderen. Jonge dragers zullen blij zijn met de hoge reliëf metalen boog die rechtstreeks wordt gegoten in het metaal van de rechterbovenhoek kwadrant van het horloge, en die is gegeven een gestippelde look met een studding van rode steentjes.

Deze horloges zijn voorzien van Kitty White op het gezicht, met haar muisvriend neergestreken boven de tekstballon waar zij verklaart “Het delen van Harten”. De tijd wordt weergegeven precies met drie handen op de analoge wijzerplaat – uur, minuut en tweede – en een kleine gekartelde knop aan de zijkant van de behuizing wordt gebruikt voor het aanpassen van de tijd.

De geknikte horlogebandje is wit en toont Kitty White, haar muisvriend, harten, en grote rode bogen met witte stippen. Het hele effect is uitbundig, chipper, en liefdevol, en de kleuren zijn fris en helder aan te spreken jonge dragers. Het horloge wordt geleverd met een rode plastic strik toont haar en de muis rusten hun poten op een enorme, sofa-achtige stipboog terwijl zeggen “Sharing Hearts”. Het horloge moet veilig uit het water worden gehouden,
zonlicht, hitte en magnetisme.

Het Sharing Hearts horloge is zeer comfortabel om te dragen, met een zachte, maar veilige band en over het algemeen licht van gewicht. Zijn gladde randen zijn zacht tegen de huid en de tijd-instelknop is vrij eenvoudig om ook draaien, spaarde jonge vingers.

Hello Kitty & Tiny Chum Horloge: Bellen van het Hart

Voor teddybeer liefhebbers, de Bubbles Heart kijken bieden volop kleine, leuke beren in pastelkleuren, begeleidende een verlegen ogende maar welwillende Kitty White op de wijzerplaat. De tijd indicator wijzerplaat is een klein gebied in de rechter bovenhoek van het gezicht, met een roze hart als de zoete achtergrond. De klok is nog steeds makkelijk te lezen dankzij de goed gemaakte handen (uren, minuten en seconden) en de mix van stippen en gedrukte nummers om de uren aan te geven.

De messing kast is gekleurd te lijken op goud, en er is een lus van fel roze steentjes rondom de wijzerplaat voor een zorgeloze, luchtige uitstraling. De horlogeband is metallic roze, als aanvulling op de gouden toon van het horloge lichaam. Als een van de Hello Kitty horloges ontworpen voor meisjes, dit horloge omvat zowel de kitten en Tiny Chum, aantrekkelijk voor zowel kat en teddybeer fans.

De wijzerplaat van het horloge is 1 Ѕ “in diameter, waardoor de beelden groot genoeg is om duidelijk zichtbaar (en de wijzerplaat met de tijd makkelijk te lezen), maar niet zo groot te zijn onhandig op jonge polsen. Een roze kartonnen doos die het horloge wordt geleverd in is artistiek in zijn eigen recht, met Kitty White in een polka gestippelde jumper vergezeld van de beer en het afglijden van Bellen van het Hart. Een groot hart draagt ​​de legende “Hello Kitty & Tiny Chum” – het maken van een perfecte plek om het horloge of andere schatten te slaan.

Stel je de vreugde van een meisje die een Hello Kitty horloge ontvangt! De zachte onschuld van Kitty White en haar charmante vrienden maakt deze horloges perfect voor die speciale kind in uw leven. Deze horloges komen in pastelkleuren aan de leeftijd en de persoonlijkheid van degenen die ze zal dragen past.

Category: Uncategorized

Comments are closed.