Geschiedenis van Luminox horloges

Geschiedenis van Luminox horloges

Luminox horloges zijn bekend door de self-powered verlichting systeem dat uniek is voor hen, en gegarandeerd voor het laatst voor ten minste tien jaar. Om deze faciliteit te nemen, Luminox horloges ondergaan extra stappen in het productieproces dat geen andere horloges in de wereld te doen. De geschiedenis van Luminox is nauw verbonden met deze unieke eigenschap van de horloges.

Richard Timbo en Barry Cohen, twee zakelijke kennissen die elkaar kenden via hun carrière als sales vertegenwoordigers, waren op zoek naar een markt te creëren door middel van merkproducten of gepatenteerde technologie die een barrière vormt voor de mededinging zou plaatsen. Ze vonden het Zwitserse bedrijf RMBG, die een unieke verlichtingstechnologie gehad, en suggereerde dat deze technologie in Zwitserse horloges worden opgenomen, en de exclusieve rechten verkregen voor het gebruik van de technologie in Noord-Amerika.

Het nieuwe ontwerp horloges, die aanvankelijk werden verkocht onder de merknaam van het Zwitserse bedrijf, werd al snel omgedoopt Luminox, een naam zeer suggestief voor zijn unieke verlichting mogelijkheden die afgeleid waren van het Latijnse wortels Lumi, wat betekent licht, en nox betekenis nacht.

De onbekende merk van horloges was nog steeds moeite om een ​​merk in een concurrerende markt die gelegd grote waarde op merknaam, toen het een breuk in de vorm van een oproep van een Amerikaanse marine procurement officer maken. In 1993 ontving de onderneming een uitnodiging van de inkoper van de US Navy SEAL teams om haar te voorzien van een speciaal ontworpen bereik van horloges. De Amerikaanse marine’s Sea, Air en Land (SEAL) teams nodig een duikhorloge voor gebruik op hun nachtelijke missies. Luminox nam de uitdaging aan en werkte samen met haar Zwitserse partner voor negen maanden voordat coming out met de eerste Navy SEAL horloge in 1994.

Dit was een keerpunt in de geschiedenis van Luminox horloges. De zegel van goedkeuring gegeven door de SEAL verbeterde de geloofwaardigheid van het merk en versterkt haar imago in de consumentenmarkt. De vraag naar de horloges begon te groeien. Het bedrijf is begonnen met de verkoop haar plastic model Luminox horloges.

Na de verkoop van enkele duizenden van zijn plastic model Horloges vijf jaar, introduceerde het bedrijf de eerste stalen versie, met carbon fiber ring, in 1999. De stalen versie van de SEAL duikhorloges was meteen een succes. Hieruit was het duidelijk dat de fabrikanten als ze horloges in meer soorten en aantallen kunnen maken, de markt kan verwerken. Dit spoorde het bedrijf op tot een uitbreiding drive en de wens om nieuwe modellen te introduceren.

In het najaar van 2000, het bedrijf kwam naar buiten met een volledig stalen serie en een all titanium serie. De nieuwe lanceringen werden opnieuw begroet met doorslaand succes, als de markt likte beide producten. Deze serie opgenomen functies die zijn gevonden in wat wordt beschouwd als mooie horloges, en omvatte 10-jarige lithium batterijen, saffier glas kristallen en antireflecterende coating.

Het bedrijf heeft ook een nieuwe versie die is gericht op speciale klanten toe te voegen frisheid aan haar assortiment ontwikkeld.

Category: Uncategorized

Comments are closed.