Een korte geschiedenis van Luminox horloges

Een korte geschiedenis van Luminox horloges

Luminox horloges zijn bekend door de self-powered verlichting methode die is exclusief voor hen, en gegarandeerd niet duren minder dan 10 jaar. Om deze faciliteit te nemen, Luminox uurwerken verrichten aanvullende productiestappen die weinig andere horloges in de wereld te doen. De erfenis van Luminox is nauw verbonden met deze onderscheidende kenmerk van hun horloges.
Richard Timbo en Barry Cohen, twee zakelijke collega’s die elkaar kenden via hun eigen beroep als product verkoop medewerkers, op zoek waren naar een markt te ontwikkelen door middel van merkproducten of gepatenteerde technologie die een barrière voor concurrenten zou zetten. Ze ontdekten het Zwitserse bedrijf RMBG, die een uitzonderlijke lichttechniek had, en stelde dat deze technologie worden geïntegreerd in Zwitserse horloges, en de exclusieve rechten voor het gebruik van de technologie in Noord-Amerika.
Het nieuwe ontwerp horloges, die waren in eerste instantie de markt gebracht onder de merknaam van het Zwitserse bedrijf, werd vervolgens omgedoopt Luminox, een naam zeer suggestief voor het bedrijf kenmerkende verlichting vaardigheden die afgeleid waren van het Latijnse wortels Lumi, wat betekent licht, en nox waardoor nacht.
De onbekende merk van horloges was nog steeds moeite om een ​​merk in een zeer competitieve markt, dat gelegd grote waarde op merknaam, toen het een breuk in de vorm van een oproep van een Amerikaanse marine aanbesteding officieel te maken. In 1993 ontving de onderneming een uitnodiging van de inkoper van de US Navy SEAL teams om het te voorzien van een speciaal ontworpen bereik van horloges. De Amerikaanse marine’s Sea, Air en Land (SEAL) teams nodig een duikhorloge voor gebruik op hun nachtelijke missies. Luminox nam de uitdaging aan en werkte samen met haar Zwitserse partner voor negen maanden voordat coming out met de eerste Navy SEAL horloge in 1994.
Dit was een keerpunt in de geschiedenis van Luminox horloges. De zegel van goedkeuring gegeven door de SEAL versterkt de positie van het merk en verhoogde haar imago binnen de consumentenmarkt. De vraag naar de horloges begon te verspreiden en het bedrijf begon met de verkoop van haar plastic model Luminox horloges.
Na de verkoop van enkele duizenden van zijn plastic model Horloges vijf jaar, lanceerde het bedrijf de eerste stalen versie, met een carbon fiber ring, in 1999. De stalen versie van de SEAL duikhorloges was meteen een winnaar. Vanuit dit, was het duidelijk voor de fabrikanten dat als ze de horloges in grotere rassen en nummers zou kunnen maken, zou de markt hen te vangen. Dit spoorde het bedrijf op tot een uitbreiding drive en de wens om nieuwe modellen te introduceren.
In het najaar van 2000, het bedrijf kwam naar buiten met een volledig stalen serie en een all titanium serie. Het innovatieve product lanceringen werden opnieuw begroet met doorslaand succes, als de markt likte beide producten. Deze serie opgenomen functies die zijn gevonden in wat wordt beschouwd als mooie horloges, en omvatte 10-jarige lithium batterijen, saffier glas kristallen en antireflecterende coating.
Als de oproep van de Amerikaanse marine was een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Luminox horloges, de luchtmacht was niet te ver achter. Het bedrijf kreeg een oproep in 1999 van de Edwards luchtmachtbasis mededeling dat zij hield de horloges geproduceerd door hen, en zou graag een versie voor gebruik tijdens hun bombardementen. De eis is om specifiek iets te laten ontwikkelen, en niet te verstrekken of zelfs aan de versie die werd toegevoerd aan de marine. Dit gaf aanleiding tot een opeenvolging van horloges die is ontwikkeld voor gebruik door F-117 Nighthawk stealth piloten.
Luminox dus verworven rechten om horloges voor de ongewone eisen van de luchtvaartsector te ontwikkelen. Zo ontstond een ander assortiment horloges in de Luminox groep.
Het bedrijf is nu bezig met de plannen voor de nieuwe reeksen van horloges voor het voldoen aan zowel de eisen van de marine en de luchtmacht, en neemt ook een aantal maatregelen om te behouden en te consolideren haar controle op de retailmarkt.

Category: Uncategorized

Comments are closed.