Een kort overzicht van Breitling horloges

Een kort overzicht van Breitling horloges

Originele Breitling horloges zijn veel waardevol voor diegenen die houden van klassieke horloges dragen met het uitstekende design en prachtige kleurencombinatie. Lange weg terug in 1884 Breitling bedrijf werd opgericht in Saint-Imier, Berner Jura in Zwitserland. Deze luxe horloge werd eerder gebruikt in de luchtvaartindustrie. Piloten voorkeur Breitling horloges.

Echter, later vele beroemdheden droegen deze fantastische uurwerken. Bijvoorbeeld, de grote gezicht van de Breitling for Bentley Motors trok mensen in het verleden. Het beste deel van Breitling horloges is dat veel horloges hebben van de automatische ontbinding systeem. Er zijn een aantal mechanische horloges van dit merk is geen electrische tools. Er zijn andere functionaliteiten zoals flyback mechanisme in vele horloges.

Breitling Navitimer uurwerk werd zeer populair bij piloten. Dit buitengewone horloge is opgewaardeerd met ronde rekenliniaal die was zeer nuttig voor degenen die te maken hebben zoeken operatie. Bovendien, tussen 1950-1960, een verbeterde versie van de Navitimer werd in de markt gelanceerd door Aircraft Owners Pilot Association. Daarom heeft dit model in reliëf de AOPA markering op de wijzerplaat geweest. Scott Carpenter, een wereldberoemde astronaut, eenmalig te betalen een kort bezoek aan Breitling bedrijf om een ​​fantastische Navitimer horloge te krijgen met een 24-uurs basis wijzerplaat in plaats van 12 uur wijzerplaat. Tot slot, Breitling horloge productiebedrijf was succesvol in het aanbieden van hem een ​​prachtige en veel bevoegde Cosmonaute Navitimer horloge dat hij droeg tijdens zijn ruimtemissie. Brentling ook vervaardigd van de Limited Edition Breitling Bentley 24 Le Mans Kijk naar het prachtige Le Mans 24 Hours gebeurtenis te vieren.

In 1934, Breitling opgewaardeerd pushpiece mechanisme voor de nauwkeurige berekening van de korte tijd. Dit mechanisme is zeer gunstig voor de functionele chronograaf modellen van het merk. In 1999, horloges Breitling succes het geen bezwaar certificaat van de Swiss Official Chronometer Testing Institute behaald. Dit is een pluspunt voor de productie van het enorme aantal verschillende modellen van dit merk voor de mensen die echt willen competent en functionele horloges zoals Brietling verbeteren.

In 2001, SuperQuartz beweging was een toevoeging aan dit merk dat de kwaliteit en het rendement van horloges opgewaardeerd. In het verleden werd het bedrijfslogo van Breitling gegraveerd op de achterzijde van de wijzerplaat. Er was ook de fantastische ondertekening van Montbrilliant op het uurwerk. Maar rond 1930, werd het horloge bedrukt met Breitling. In 1952 werd de AOPA logo gebruikt, waarin brieven van Big Swallow werden bovenop de grote formaat vleugel op de wijzerplaat. Echter, de moderne modellen van Breitling reliëf geweest met een bedrukte anker met de superpositie van letter B op het centrum en de grote vleugels, die symboliseren dat alle horloges van Breitling zijn bevoegd in de lucht, het water en op het oppervlak van de aarde.

Breitling Ref E56321 Breitling Emergency Orbitor 3 Limited Edition Titanium is een vintage horloge dat ziet er zo mooi dat een man slimme en elegante zal voelen. Het blauwe gezicht van de wijzerplaat is echt aantrekkelijk. Een pre-owned Breitling horloge is zeer belangrijke troef voor een persoon. Door voortdurende opvolging, familieleden gebruik maken van deze fantastische horloges. Het prachtige design en opvallende kleur met hoogwaardige zuivere functionaliteit zijn de kenmerken van Breitling horloge.

Navitimer is zo’n kwalitatief horloge waarvan sporters, piloten en beroemdheden willen dragen. De specialiteit van dit horloge is dat het is ontworpen met logaritmische schalen. Het fungeert als een navigatie-instrument. Vintage Breitling Datora Chronograaf Herenhorloge is ook een uitstekend uurwerk. Dit prachtige horloge is ontworpen met een schitterende roestvrij stalen behuizing. De ivoorkleurige wijzerplaat is ook een punt van aantrekking. Er is een prachtige ovale grafische vorm op het centrum met twee prominente zwart gekleurde sub-wijzerplaten. Dit horloge is geladen met handmatig opwinden beweging. Het is een uitstekende tijd keeper. In dit verband kan men de ebay of Amazon.com zoeken naar de gebruikte of vintage Breitling horloges kopen. De prijs van elk model is redelijk.

Category: Uncategorized

Comments are closed.