Een blik op de geschiedenis van Citizen Horloges

Een blik op de geschiedenis van Citizen Horloges

Citizen Horloges kwam voor het eerst onder de aandacht van het publiek in 1924. Tot dan horloges neiging om zware voorwerpen die modieuze sieraden zo veel als ze praktische items gebruikt om de tijd te vertellen waren, waren zijn. Citizen horloges heeft dat allemaal veranderd door het creëren van een nieuw merk, dat was dun en licht op de pols evenals met het extra voordeel van het kijken goed. En wat een succes waren.

In een paar jaar werd zij een van de grootste verkoop van horloges in de geschiedenis en blijven goed verkopen vandaag.
De reden dat ze hebben zo’n een niche in de markt bereikt, is te wijten aan de kwaliteit ervan. Een kwaliteit die is nooit verdwenen, ondanks de steeds toenemende concurrentie en de verleiding om een ​​beroep op een bredere markt.
Ten tweede zijn ze een van die zeldzame bedrijven die niet bang zijn om risico’s te nemen zijn. In een wereld waar grote co-operaties nog steeds dezelfde oude ding uitbraken, Citizen is van opzet op het opnieuw uitvinden van de markt. Ze gewoon niet zitten op hun lauweren rusten, waarbij de betekenis van het woord burger tot het uiterste.

Toen Citizen eerst op gang gekomen in 1930 is er AIM leek de eerste horloge bedrijf om alles te doen zijn. Ze wilden veeg uit de concurrentiepositie door het zijn inventief. Het was de burger die voor het eerst geïntroduceerd schokbestendigheid om hun horloges. Tot dan horloges werden gemakkelijk gebroken en als gevolg daarvan weinig mensen betaald uit hun hard verdiende geld, tenzij ze zich konden veroorloven om te vervangen of ze op te lossen. Een beeld van de mensen in dure pakken trekken van een zakhorloge uit hun borstzak is wat me te binnen schiet. Citizen geslaagd om horloges te brengen aan de armere klassen door ze duurzamer.

Later Citizen maakte de eerste professionele duikhorloge. Dit horloge is niet alleen waterdicht, maar kenmerkte een elektronische diepte sensor. Tegenwoordig wordt dit gezien op vele merken van horloges toch was het Citizen die eerste zet ze in de markt.

Er nieuwste innovatie is misschien wel de meest indrukwekkende. Het heet de Eco Drive System en zoals de naam al suggereert is een milieuvriendelijk horloge, met behulp van een ingebouwde zonnepaneel in plaats van batterijen. Ook dit wordt nu gebruikt door veel bedrijven kijken, geen van hen met de originaliteit van de burger. Zonder twijfel zullen ze doorgaan met deze lijn, terwijl de burger denkt iets anders. In feite lijkt dit om het patroon in de horloge wereld, niemand echt over te gaan tot Citizen doen.

Dit alles heeft het bedrijf een van de grootste en rijkste in de wereld gemaakt. Het telt vandaag de dag drieduizend mensen blijven zoeken naar nieuwe manieren om het horloge te ontwikkelen. Lang kunnen blijven.

Category: Uncategorized

Comments are closed.