Eco-Drive horloges van Citizen

Eco-Drive horloges van Citizen

Eco-Drive horloges van Citizen

 De Citizen Eco-Drive horloge BL5250-02L Perpetual Calendar chronograaf is voorzien van een fijne metalen behuizing en mooie cyaan wijzerplaat. De lederen band is voorzien van mooie heldere witte contrast naaien en gesp sluiting. Het uurwerk is voorzien van een een-twintigste seconde chronograaf. Toegevoegd perks zijn een innerlijke kalender die automatisch verandert in de goedgekeurde datum naast schrikkeljaren tot het jaar 2100. Het verplaatsen van de onafhankelijke urenwijzer is het verwisselen tijdzones eenvoudig. Dit uurwerk ondersteunt een licht-aangedreven Eco-Drive Caliber E812 functionele beweging. Uiteraard kan het in rekening brengen van natuurlijk zonlicht of thuis licht.

 Een geschiedenis van Citizen Horloges

 Hele vijfenzeventig jaar Citizen heeft haar activiteiten uitgebreid over de hele wereld en heeft erkenning verkregen als een wereldwijd merk. De periode afgelopen vijfentwintig jaar heeft samenviel met hun dramatische stijging aan zijn huidige positie als beste horlogemaker ter wereld, heeft een onderscheiding Citizen elk jaar gehouden sinds 1986.

 Burger werd opgericht in 1924. De oorspronkelijke familie koos de naam Citizen om het interessant om mensen wereldwijd en zeer binnenkort het bedrijf het merk, Citizen Watch Company goedgekeurd maken.

 Onlangs, heeft Citizen uitzetten in een nieuwe positie als de leider in tijdwaarneming met zijn Eco-Drive chronografen dat licht worden gebracht. Met variaties, variërend van luxe modellen tot casual modellen tot professionele duiker horloges, Citizen Eco-Drive werkt moeiteloos in elke vorm van natuurlijke of kunstmatige licht voor een levenslang gebruik. Opgeladen door licht, deze chronograaf vereist nooit een batterij.

 Beyond grootte, is Citizen ook erkend als een wereldwijde leider in horloge innovatie. Van ‘s werelds kleinste LCD uurwerk aan de eerste spraakherkenning uurwerk en’ s werelds eerste professionele duikhorloge met een elektronische diepte sensor, de geschiedenis van het vakmanschap van het bedrijf is ongeëvenaard.

 De gloeiende handen zijn een mooi contrast met het diepe blauw gezicht, met de Citizen imprimatur duidelijk gemarkeerd. De cijfers op het blijken ook, maar de kleinere wijzerplaten en de datum overlappen 2, 4 en 10.

 De Eco-Drive-modellen bevatten een batterij in hen, dat wordt aangedreven door een naaste licht dus accu wijzigingen worden onnodige. De eeuwigdurende datum functie verandert automatisch na de oorspronkelijke instelling, en het bevat dubbele tijdzones.
 De band afwerking is een provocerende diepe aarde kleur, met reliëf textuur die lijkt dierenhuid. Ik heb gekocht veel mooie horloges, maar de Citizen Eco-Drive horloge, vooral de BL5250-02L Perpetual Calendar chronograaf, is een prima beslissing en zal een gezin schat voor een doordachte koper.

Category: Uncategorized

Comments are closed.