Duiken Horloges Geschiedenis

Duiken Horloges Geschiedenis

Duiken Horloges:
Duikhorloges zijn uitsluitend bestemd voor onderwater duiken. Meestal horloge van een duiker heeft een waterdichtheid van ongeveer 200-300 meter, dat wordt geschat op 660-990 meter. Er zijn veel van duiken horloges in de markt van vandaag, maar dient een originele duikhorloge worden in overeenstemming met de normen van ISO 6425. Als je eigen duikhorloge is gemarkeerd met het woord DUIKER, dan is het een authentieke duikers horloge.
Verschillende populaire merken die duikhorloges produceren zijn: Rolex, Panerai, Omega, Blancpain, IWC, Seiko, Citizen.

Als u meer wilt weten over de door ISO 6425 ingesteld op duikhorloges normen kennen, check out de volgende:

• Er moet een aanwezigheid van minuut markeringen op het gezicht van het horloge te zijn en ze moeten gemakkelijk te onderscheiden
• Er moet ook de aanwezigheid van een ring die met unidirectionele verstreken markeringen elke 5 minuten te
• Het moet op een geschatte 25cm leesbaar of zichtbaar zijn, zelfs in volledige duisternis
• Er moet ook een indicatie dat het horloge wordt uitgevoerd, zelfs als je in het donker zijn. De indicatie is meestal een tweedehands met een lichtgevend of gloeiende staart
• Het magnetische veld moet worden getest en zorgvuldig onderzocht
• Er moet ook een optreden van “end of life” (EOL) aanwijzer op horloges die worden aangedreven door batterijen worden
• De chemische weerstand moet worden getest met behulp van onderdompeling het horloge in een NaCl-oplossing binnen 24 uur. Dit wordt gedaan om de roestbestendigheid van het horloge te testen.
• Het horloge moet ook de schokbestendigheid passeren

Bij een duikhorloge is zeer belangrijk omdat de bescherming en afscherming de belangrijkste onderdelen van het horloge. Dus, moet het 100% waterbestendig zijn en moet ook de opperste uithoudingsvermogen om de galvanische corrosiviteit van het zeewater. Schokken en externe magnetische krachten komen vaak onder water dus, moet het horloge geval in staat zijn om deze allemaal te weerstaan.

Ja, wat was de belangrijkste reden voor het ontwikkelen van deze horloges? Nou, waren ze gewoon in reactie op de militaire behoeften. De allereerste duikhorloge werd gezegd om uit te komen in de markt in het jaar 1932, toen Omega geschapen.
De meest populaire model wordt beschouwd als de Rolex Submariner die in 1954 in Balen geïntroduceerd worden. Het werd zelfs gekozen om het horloge voor de 007 James Bond-films.

Bent u op zoek naar een duikhorloge online kopen? Waarom niet worden geholpen door de Watch Trading Guide, die is drie in een gids voor het kopen en verkopen van horloges, ter plaatse een nep-gids en een uitgebreide verzameling links van honderden horloge gerelateerde websites. Deze trading gids zal ook dienen als uw gids als u vragen heeft over het kopen of verkopen van horloges online. The Watch Trading Guide zal je leiden naar de beste sites waarin u kunt kopen originele en betaalbare duikhorloges.
Als je passie voor het duiken horloges hebben, kunt u technieken en strategieën te krijgen van het polshorloge trading ebook in om voor u om niet opgelicht trading pols online horloges.
Word nu uw exemplaar bij WatchTradingGuide.com

Category: Uncategorized

Comments are closed.