De kenmerken en voordelen van de Ion Sport Bracelet Watch

De kenmerken en voordelen van de Ion Sport Bracelet Watch

Een van die horloges is de Ion Sportarmband horloge. Als je in de sport en oefeningen, dan is dit precies het soort apparaat dat u wilt op uw pols wanneer u krijgt fysiek fit.

Wat is het?

De Ion Sportarmband horloge is meer dan alleen een horloge. Het heeft meer functionaliteiten dan je ooit hebt gedroomd. Functies die indruk zijn de mogelijkheid om u te helpen uw lichaam de elektrische balans in evenwicht door iets genaamd Far Infrared Ray en Minus Ion. Deze items worden uitgestoten door Toermalijn en min ionen poeder. Toermalijn wordt gemengd in de siliconen rubber materiaal dat het horloge is gemaakt van. Het andere materiaal in het mengsel wordt MAGMA-Q genoemd en het is dit soort anion materiaal dat negatieve ionen en infrarood kan uitzenden. Dus wat doet dit te doen? Het helpt je om te kalmeren en verzachten je geest als je gaat door stressvolle oefeningen. Dit is precies het soort mentaliteit moet je in als je in een zeer inspannende training. Het lijkt misschien moeilijk te geloven, maar omdat dit effect op je geest, kan het horloge ook helpen verlichten van de spanning in je lichaam. Beyond oefenen, kan het u helpen om te slapen veel gemakkelijker, het verbeteren van je concentratie, maak uw immuunsysteem sterker en zelfs verbeteren van de energie die je hebt de hele dag door. Dit is een soort van een big deal allemaal afkomstig uit de Ion Sportarmband horloge.

Het grote ding over dit horloge is dat het niet alleen een saaie stuk van de apparatuur. Het is eigenlijk lichter dan je je kunt voorstellen, een gewicht van 10 gram, afhankelijk van het model natuurlijk. Je kunt het in een verscheidenheid van verschillende kleuren en ze kunnen eigenlijk nogal in de mode te zijn voor zowel mannen als vrouwen. Op een meer technische nota, de negatieve ionen uitstoot van deze horloges range 1700-1900 en ver-infrarode straal emissie is meer dan 90%. Het rubber is zacht en elke vorm van schade aan de huid en veroorzaakt geen.

Nu, als je een beetje onderzoek in de markt zul je ook merken dat er andere vormen van Ion Sportarmband horloge producten die er zijn gemaakt met Germanium in de mix. Dit zijn precies hetzelfde en het enige echte verschil is in het ontwerp, de kleur en de fabrikant van het product. Maar je kunt verwachten dat alle van dezelfde functies als hierboven vermeld, waaronder uiteraard de reguliere items die je zou verwachten in een horloge, zoals de LCD-schermen die uren te tonen, seconden, maanden en data. Deze zijn niet gratis grootte horloges en ze komen in een waaier van verschillende maten, zodat u niet hoeft te maken over het krijgen van een horloge dat je niet zal passen. Natuurlijk, met uw minimale investering, kunt u ook verzekerd van een garantie in het geval dat u problemen met het toestel dat u koopt.

Dus met al deze functies die allemaal zijn verpakt in slechts een Ion Sportarmband horloge, bent u waarschijnlijk denken dat dit het soort investering die u wilt vermijden. Immers, dit horloge klinkt duurder dan je zou denken, want van alle functies en de voordelen die je kunt krijgen van het. Schokkend genoeg, dit is precies het soort horloge dat iedereen kan veroorloven. Op iets minder dan 20 dollar dit is iets dat je kunt krijgen voor jezelf en ook voor je vrienden als je ziet dat de gevolgen echt helpen met je fysieke oefeningen. Waarom zou je niet willen om de dop van zo’n klein bedrag aan geld aan iets dat ervoor zorgt dat uw gezondheid en welzijn? De Ion Sportarmband horloge is zeker een elektrische weinig product dat je wilt om je pols als je wilt om de manier waarop je je leven, zelfs in de kleinste wegen te verbeteren.

Category: Uncategorized

Comments are closed.