De geschiedenis van Citizen Horloges

De geschiedenis van Citizen Horloges

Er zijn veel verschillende bedrijven die horloges en uurwerken vandaag te maken, maar er zijn weinig die zijn er al zo lang als de Citizen Watch Company. Bovendien zijn er slechts een handvol bedrijven die hebben vast aan hun geweren als het gaat om de kwaliteit van de producten die ze werden opgericht op. Citizen Watch Company is de uitzondering op de regel als het gaat om dit gebied van business en ze hebben nog dalen tot de almachtige dollar en snijd de kwaliteit. Dit is de reden waarom ze nu de grootste maker van horloges en uurwerken in de wereld met een aanwezigheid in alle grote landen. De compromisloze kwaliteit en de stijl van de Citizen Watch heeft dit zo gemaakt.

DE VROEGE DAGEN

De eerste Citizen horloge werd opgericht in 1924 met behulp van een nieuwe vorm van technologie om het de kleinste en dunste van de tijd te maken. Het is heel moeilijk om dit uurwerk erkennen tegen de horloges die vandaag de dag worden gemaakt, maar iedereen met een beetje kennis kan gemakkelijk identificeren het vakmanschap van het stuk en weten dat het een Citizen Watch. Dit was de springplank voor het stuk en het ging allemaal bergopwaarts vanaf daar.

De werkelijke Citizen Watch Company werd zes jaar later in 1930 opgericht en was een onmiddellijk succes. Dit was deels te wijten aan de oprichters een betere en mooiere dingen zo snel mogelijk op de markt te brengen. In tegenstelling tot veel van de bedrijven die af zal houden over nieuwe technologie, zodat ze niet hun huidige markt te kwetsen, de Citizen Watch Company uitgerold de vele producten die zij ontwikkelde vanaf het begin en maakte een grote plons in de wereld. Dit heeft ook hen een van de meest gehate onder de andere horloge makers in de wereld, maar dat is niets om dit bedrijf als ze rolden langs.

De Citizen Watch Company telt nu meer dan drieduizend mensen over de hele wereld. Gevestigd in Japan, ze zijn het eerste bedrijf dat een aantal van de mooiste innovaties in de wereld te maken en nog steeds een aanwezigheid op de markt in de standaard horloges die ze zo goed geproduceerd behouden. Dit is iets dat de andere bedrijven hadden veel moeite met het maken en veel vijanden langs de weg was een dagelijkse gebeurtenis voor dit bedrijf.

DE NIEUWE DAG

De Citizen Watch Company was de enige verantwoordelijke partij voor de eerste schokbestendige horloge ooit gemaakt. Dit was een groot probleem voor de vele hardwerkende mensen in de wereld die moe waren van het hebben om hun horloge voor reparatie nemen wegens shock problemen.

Citizen maakte ook zijn stempel op de duikwereld met de eerste professionele duik horloge dat een elektronische diepte sensor kenmerkt. Deze verbetering op het oude ontwerp van duikhorloge heeft ooit geliefd het bedrijf aan de vele duikliefhebbers over de hele wereld.

Zij waren ook verantwoordelijk voor de eerste analoge quartz horloge te produceren die eigenhandig veranderd de manier waarop de wereld vertelde tijd. Vandaag de Citizen Watch Company heeft het horloge genomen waardoor wereld naar een geheel nieuw niveau met Eco Drive System. Het aanboren van de bron van het zijn milieuvriendelijk, de Eco Drive System maakt gebruik van een verborgen zonnecel die is ingebed in de werken. Deze cel verzamelt macht van de zon en kunstmatige lichtbronnen en verandert het in energie om het horloge te rijden. Dit is veruit de meest populaire horloge te vinden vandaag en het heeft meer voordelen voor het milieu. Niet langer heb je nodig om naar de winkel om een ​​nieuwe batterij aan te schaffen en zorgen over de oude vervuilende de grond in een land ergens te vullen.

Al met al de Citizen Watch Company is verantwoordelijk voor enkele van de beste dingen te gebeuren in horloges en uurwerken voor het verleden vele jaren geweest. Vandaag zijn ze nog steeds een van de meest populaire horlogemerken in de wereld en vormen een groot deel van de markt met de nieuwste producten die bijna overal kan worden gevonden.

Category: Uncategorized

Comments are closed.