De coolste Gekste Horloge Gadgets en Bulova pols horloges beschikbaar!

De coolste Gekste Horloge Gadgets en Bulova pols horloges beschikbaar!

Er zijn een aantal prachtige horloges op de markt, geen twijfel over mogelijk. U kunt zelf een elegante Bulova horloge en houd het voor de komende jaren. Deze zijn prima kijken, stevige horloges die nauwkeurig en betrouwbaar zijn en suite een zakelijke bijeenkomst of een cocktail ‘s avonds.

Dan weer, als u op zoek bent naar een weekendje horloge, vooral als je James Bond in het weekend, wil je misschien kijken naar de iMobile dat is een ECHTE horloge telefoon – geen leugen. Het doet echt zeggen tijd en het kan echt gesprekken ook aannemen. Denk dat dit moet een BIG horloge? Verkeerd! Sterker nog, het is kleiner dan een MP3-speler. Dit heeft een 1/3 inch touchscreen (zoals de iPhone, maar geen familie), en je kunt de telefoon te bedienen niet alleen met knoppen op het werkelijke horloge, maar ook met een “stylus” pen ook. U kunt geen berichten verzenden met dit horloge, maar je kunt MMS en SMS versturen en ontvangen.

U kunt ook luisteren naar een bluetooth radio of andere apparaten en het komt met een headset gratis! En als dat nog niet genoeg is, 60MB geheugen, USB Flash disk / USB kabel / blue tooth (stereo muziek, spraak-en data-overdracht). Het is slechts $ 300 of zo, niet slecht!

Wens was er een horloge waar je kwaliteit video’s kon kijken? Goed nu kunt u met de RVS Video Watch. Het omvat 8GB flash-geheugen en heeft een 1,8 inch scherm kleur. U kunt ook kiezen uit verschillende talen, het heeft kwaliteit luidsprekers voor geluid, een oor-aansluiting, en de mogelijkheid om muziek en foto’s te luisteren op hetzelfde moment! Conversie formaten: AVI, MP4, WMV, ASF, MPG, MPEG, DAT, RM, MOV.

Deze andere horloge is beweerd als een van de meest luie horloges beschikbaar voor de mens. De Blue tooth horloge met Caller ID Display is er wanneer heb zelfs niet het uithoudingsvermogen te halen uw telefoon! Het is een vintage zoek horloge met Blue tooth draadloze technologie. Dus als je telefoon overgaat het verschijnt op het horloge over wie er belt en het gonst van uw horloge, het komt ook met een trilalarm en een tekst waarschuwing verschijnt wanneer u SMS-berichten ontvangen als goed.

Nu is de Citizen Men’s Eco-Drive Chronograaf Roestvrij horloge is eigenlijk een horloge heb ik kenmerkte vóór omwille van wat voor een horloge is het – haar eco-vriendelijke en heel innovatief als je het mij vraagt. De Citizen Men’s Eco-Drive Chronograaf Roestvrij horloge is eigenlijk een beetje zoals dat van een zonnepaneel in dat het “verzamelt” licht en slaat het weg. Dit horloge zal nooit een batterij nodig, en beschikt over een aantal van de meest verbazingwekkende techniek die ik nog niet gezien! Zeker degene die je zou moeten controleren als u meer wilt krijgen in het Eco-drive die er gaande is de laatste tijd!

Hey, aarde om artikel! Zo cool als dit mag klinken allemaal, niemand heeft echt een textMS horloge of wat dan ook. In de tussentijd, laten we vasthouden aan de goede oude fashiond Bulova horloges, of het ooit zo elegant Concord Mariner horloges.

Category: Uncategorized

Comments are closed.