De betrouwbare en nauwkeurige Rotary horloge.

De betrouwbare en nauwkeurige Rotary horloge.

Opgericht in 1895, heeft Rotary Watches Ltd is een horloge fabrikant die de tand des tijds heeft doorstaan. Dit onafhankelijke familiebedrijf startte in 1895 in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland door Moise Dreyfuss. In de jaren 1920 leden van de Dreyfuss familie, om de activiteiten uit te breiden, een kantoor geopend in Groot-Brittannië. Met het bedrijf groeit in omvang en de introductie van hun eerste schokbestendige horloge in 1934, Rotary werd meer prestigieus.

 In een beweging die de Rotary naam aan elk huishouden gelanceerd, werd de Rotary Vennootschap de officiële horloge leverancier van het Britse leger in 1940. Met Groot-Brittannië stelt talrijke burgers, als gevolg van de Tweede Wereldoorlog, in het leger, Rotary horloges werd gemeengoed in de Britse cultuur. Dit gevoel is nog steeds zo aan deze dag.

 Met de ‘wheel gevleugelde “logo nu synoniem voor traditie en kwaliteit, Rotary kon nu de inspanningen concentreren op het verbeteren van de technologie en het bevorderen van haar merk. In 1942, ze introduceerde haar eerste automatische horloge. Een horloge aangedreven door de beweging van de pols van de eigenaar. Met zijn horloge brochures en seizoensgebonden horloges die gevierd bedrijf mijlpalen in de late jaren ’50, Rotary verbleven in de voorhoede van de horloge-industrie.

 Nogmaals, Rotary bleef binnen de industrie toen ze begonnen met hun eerste quartz horloge in 1973, een technologische verandering die hen die binnen de veranderende behoeften en wensen van hun klanten. Rotary nog steeds gevonden dat de traditie van hun mechanische beweging horloges doorgevoerd om de nieuwe quartz horloges. Het voordeel van het quartz uurwerk was dat horloges Rotary nu betaalbaar voor meer mensen zouden worden.

 Aangezien de activiteiten van klanten meer gericht op de watersport, de horloge-industrie te kunnen doen. Rotary, in 2005, introduceerde de “Dolphin Standard”, een standaard die de drager in staat stelt om te zwemmen en duiken hele dag met hun horloge. Met de introductie van de “Dolphin Standard”, Rotary zorgde ervoor dat hun horloges kunnen gedragen worden in alle situaties hun klanten zelf gevonden.

 Met al hun innovaties, Rotary heeft gelijke tred gehouden met de trends en technologische vooruitgang in al hun collecties. Door deze Rotary Watches Ltd werd bekroond met een Britse sieraden award voor leverancier van het jaar 2002. In 2003 werden ze bekroond met dezelfde award. Het Verenigd Koninkrijk wordt geacht ze ook een ‘supermerk’ drie jaar op een rij. Een award gegeven aan de landen sterkste en meest betrouwbare merken, gestemd door experts en consumenten.

 Rotary streeft ernaar te blijven op de hoogte van de steeds veranderende horloge-industrie door middel van hun betrokkenheid bij bedrijf tradities, familie en hun klanten. Robert Dreyfuss, achterkleinkind van de grondlegger Moise Dreyfuss, loopt nog steeds Rotary Watches Ltd met zijn familie de waarden van precisie, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Als de soldaten van de Tweede Wereldoorlog gevonden in de 40’s, Rotary horloges zijn “High Performance” en “Nieuw”.

Category: Uncategorized

Comments are closed.