Croton Horloges voor serieuze verzamelaars

Croton Horloges voor serieuze verzamelaars

Croton horloges zijn bekend over de hele wereld voor hun geweldige ontwerpen en superieure kwaliteit. Deze horloges zijn duurzaam, zeker gemaakt om lang mee, en ze zijn verkrijgbaar tegen redelijke prijzen, ook.

De Croton Men’s Collection Ondernemer Quartz Leather Strap Watch is slechts de eerste in een prachtige collectie van de mannen uurwerken. Dit kenmerkt een ronde zilver-tone messing kast met witte Tsjechische stenen sieren het en de bezel. De wijzerplaat is wit moeder-van-parel die een unieke Tsjechische steen ontwerp toont. De Romeinse cijfers op het gezicht glans in zilver-tone op alle uren posities behalve 03:00 en 09:00. De band is gemaakt van echt zwart leer en het beveiligt met een zilver-tone gesp die nog meer glimmende Tsjechische stenen kenmerkt.

De Croton Women’s Tropics Quartz Leather Strap Watch is vrij in roze, zwart, paars of wit. De ronde zilveren-tone case is gemaakt van roestvrij staal. De gerolde rand en een push / pull kroon die munt omzoomd voegen glans aan dit horloge. Een lederen band past bij uw keuze van de wijzerplaat kleur, en de wijzerplaat zelf is versierd met een mooie kleur afbeelding die een zilver-tone bloem overlay kenmerkt. Vrouwelijk en leuk, dit is een mooi uurwerk dat een vrouw de ware zin van stijl zal onthullen.

Hagedis leer wordt gebruikt op de band van de Croton Men’s Modulator Lizard Strap Watch. Het leer komt in blauw, zwart of bruin. Maar het is de doorzichtige kast en wijzerplaat die ervoor zorgen dat dit horloge om op te vallen. Ze worden omlijst door een wolfraam bezel en een saffier kristal beschermt de gestructureerde wijzerplaat. Een minuut schaal zit net onder de belangrijkste wijzerplaat, en toont cijfers in stappen van vijf minuten.

Vrouwen zullen genieten van het uiterlijk en de prestaties van de Croton Women’s Glacier II Quartz Crystal Accent Rubber Strap Watch. Deze schoonheid komt met een zwarte of witte band aan te vullen glanzend roestvrij staal. De ronde roestvrij stalen kast is rose-toon voor de witte riem of zilver-toon voor de zwarte band. Baguette Oostenrijkse Kristallen sieren de bezel, die coördineert met de zaak. De ronde witte moeder-van-parel wijzerplaat werkt veilig achter een mineraalglas. Index markers die coördineren met de zaak worden weergegeven op elk uur positie en een datumvenster zit boven de 6:00 uur.

Pronken met je natuurlijke leiderschap wanneer je draagt ​​de Croton Men’s Alienator Tungsten Watch. Dit uurwerk is de baas, met zijn gepolijst zilver-tone wolfraam geval. De wijzerplaat is verkrijgbaar in grijs of zwart met een gestructureerd binnenste draaiknop. Goud-tone indexmarkeringen sieren elke wijzerplaat, zit helemaal uur posities. Een datumvenster verschijnt boven 06:00. Goud-tone uur, minuut en tweede handen vegen de wijzerplaat. De band is meer zilver-tone wolfraam die wordt geaccentueerd met goud-tone.

Vrouwen zullen de Croton Women’s Xanthian Ceramic Bezel Quartz Rubber Strap Watch dragen met gezag. Het wordt geleverd in zwart of wit met contrasterende Romeinse cijfers op de moeder-van-parel wijzerplaat. Een datum venster zit aan de 03:00 uur op dit prachtige horloge en een drukknop VOUWSLUITING stelt de band. De zilver-tone geval is roestvrij staal met een keramische bezel voor ware schoonheid en stijl.

Een unieke keuze in uurwerken is het Croton Men’s Circuit Breaker Zwitsers Quartz See-Thru Case Leather Strap Watch. Het ontwerp van dit horloge is echt speciaal, te beginnen met een ronde roestvrijstalen behuizing die in goud-of zilver-tone komt. De gepolijste bezel heeft zwarte index markeringen op alle uren posities en een mineraalglas beschermt de wijzerplaat, die is gecentreerd op een doorzichtige effect. De hagedis reliëf lederen band beveiligt met een geval coördinerende gespsluiting. Het bandje komt in bruin voor de goud-tone zaak of zwart voor de zilver-tone geval. Ofwel keuze is een winnaar.

De Croton Women’s Xanthian Quartz Ceramic horloge en armband Set is een prachtig vrouwelijk uurwerk. In zwart, wit of roze, deze set is ontworpen om charme. De horlogekast is gemaakt van roestvrij staal in rechthoekige zilver-tone. De wijzerplaat is echte moeder-van-parel met Oostenrijkse kristallen index markeringen op alle uren posities. De armband heeft een vouwsluiting voor de veiligheid, en wordt gevormd uit keramiek en roestvrij stalen schakels … net als het horloge. Dit is een prachtig uurwerk te geven als gift of voor zich te houden.

Nog unieker is het Croton Men’s Industrial G-IV Dual Time Zwitsers Quartz Stainless Steel Bracelet Watch. Zoals de naam al aangeeft, is dit horloge gemaakt van fijn roestvrij staal in zilver-tone. De randen en accenten komen in een keuze uit zwart, goud-tone, of rose-tone. Dual wijzerplaten zitten veilig onder een SphereUlite kristal. De bovenste wijzerplaat is voorzien urenmarkeringen op elke positie behalve de vier belangrijkste punten, waar Arabische cijfers verkondigen de tijd. De onderste wijzerplaat is hetzelfde, maar beschikt over Romeinse cijfers. De lichtgevende zwarte uren, minuten en seconden handen worden aangedreven door twee Zwitsers Ronda 763 Quartz bewegingen.

Of u nu kiest voor een Croton horloge voor jezelf, een vriend, of een geliefde, zult u meer dan tevreden zijn met deze superieure uurwerken.

Category: Uncategorized

Comments are closed.