Citizen Skyhawk Horloges JY0010-50E: The Ultimate Aviator Gadget

Citizen Skyhawk Horloges JY0010-50E: The Ultimate Aviator Gadget

Al decennia lang hebben Citizen Skyhawk horloges de industriestandaard als het gaat om aviator uurwerken. Die reputatie is verder versterkt door de JY0010-50E titanium model, dat wordt door velen beschouwd als een van de meest elegante horloges in de serie als het niet in de markt. Inderdaad, met looks te doden en functies die de afgunst van de meeste andere horloges zijn, dit meesterwerk van een horloge heeft zijn rechtmatige plaats verdiend in het pantheon van de moderne uurwerken. Beschouwd als een verbeterde versie van de vroegere horloges in de Citizen Skyhawk horloges serie, heeft de JY0010-50E lof verdiende voor zijn lichtgewicht karakteristieke, iets dat haar oudere collega’s niet hoefde vanwege hun roestvrij stalen behuizing.

Met zijn titanium behuizing en armband, heeft de JY0010-50E duidelijk de nummer een keuze tussen piloten, die het comfort van het hebben van een lichtgewicht gadget vastgebonden om hun pols wil worden. Titanium immers lichter door ongeveer 50 procent ten opzichte van roestvrij staal. Titanium is ook duurzamer dan roestvrij staal. Het is duidelijk, heeft Citizen zich overtroffen met de release van deze titan van de horloge-industrie. Afgezien van dat licht en stevig, dit titanium horloge beschikt ook over van de functies die de Citizen Skyhawk horloges zijn bekend voor de hele wereld.

Bijvoorbeeld, wordt het titanium horloge nog steeds uitgerust met de populaire E6B rekenliniaal navigatie-instrument. Zoals met zijn behuizing en band, is de rekenliniaal gemaakt van zwarte ion plated titanium. Dit navigatie-instrument is nuttig bij de berekening van afstand, rijsnelheid en brandstof te verbranden, onder andere dingen. Een andere leuke feature van het horloge is zijn meerdere tijdzone vermogen, die lezingen voorziet in 29 tijdzones gelijk aan 43 steden. Nauwkeurigheid is iets dat Citizen niet licht nemen, en het is duidelijk op de atomaire tijdmeting kenmerk van deze titanium horloge en de andere Citizen Skyhawk horloges in de serie. Atomic signalen uitgezonden en ontvangen door het horloge via de radio control vermogen, dat kan worden geautomatiseerd of op aanvraag. Het horloge toont ook twee tijdzones tegelijk-de woning en bestemming tijdzones-een functie die is zeer nuttig voor piloten alsook mensen die voortdurend op reis.

De JY0010-50E draait op zonne-energie door de Eco-Drive-technologie, die ononderbroken stroom kan leveren voor maximaal 180 dagen. Normale blootstelling aan licht is genoeg om het horloge macht reserves volledig te houden. Het horloge power-save modus helpt het te handhaven functie voor maximaal 30 maanden. Er is dus geen noodzaak om deze batterijen te vervangen horloge. Het horloge is ook niet beperkt tot lucht en land reizen, omdat het tot een diepte van 600 voet kunnen overleven, waardoor het ideaal is als een metgezel gadget bij het duiken of snorkelen.

De JY0010-50E heeft ook de meest voorkomende kenmerken van andere horloges in de serie, zoals een countdown timer en stopwatch, evenals een split tijd en voeg tijd mogelijkheden. De redenen om deze titanium horloge houden zijn eindeloos. Het is duidelijk dat dit model weer eens bewezen dat het Citizen Skyhawk horloges serie blijft en zal blijven de lat voor anderen om te volgen in te stellen.

Category: Uncategorized

Comments are closed.