Casio horloges Geschiedenis

Casio horloges Geschiedenis

De Casio horloges zie je vandaag niet gestart door een horloge of zelfs een sieraden bedrijf die is echt geweldig voor de kwaliteit en vernieuwende stijlen van Casio horloges zie je vandaag. In 1946 werd opgericht met Casio Tadio Kashio als de leider van deze nijvere onderneming. Gedurende deze tijd, Japan was in het midden van de Tweede Wereldoorlog, de situatie financieel van Japan, net als andere Europese landen was grimmig. Op het moment dat de heer Kashio begon zijn bedrijf, hij was in de hoop van het maken van het grote en hij deed dat met de ontwikkeling van de yubiwa pijp.

 De yubiwa pijp was een ingenieuze uitvinding van het moment waardoor een roker de mogelijkheid om beide handen vrij hebt terwijl een sigaret in de pijp die was verbonden aan de vinger. Hierdoor konden meer vrijheid voor rokers. Dit lijkt misschien een triviale uitvinding, echter, sigaretten waren een van de grootste verkopers van de tijd en deze uitvinding snel verkocht.

 Vandaag de dag, je mag niet een yubiwa pijp overal in de wereld te vinden, echter de naam Casio is nog steeds op de tong van mensen overal. Vandaag zijn ze produceren veel verschillende items, waaronder innovatieve horloges die zijn net zo populair vandaag de dag als de yubiwa pijp was tijdens de Tweede Wereldoorlog.

 Eerst kwam de rekenmachine in 1954 en kort vertakt met hun Casio Computer Co, Inc Dit is wanneer ze begon te werken aan het creëren van horloges. Casio was het eerste horloge bedrijf om de kwartskristal horloges te creëren. Van toen tot nu, hebben hun creaties op de wijze waarop de consument bekijken horloges veranderd. De nieuwe opwinding in functies en ontwerpen heeft gemaakt horloges een noodzakelijk onderdeel van ons dagelijks kledij. Hun unieke rekenmachines werden toegevoegd aan hun beroemde horloge en het duurde niet lang, andere bedrijven werden in hun voetsporen treden.

 De Casio horloges gehad en nog steeds hebben vele unieke functies naast de rekenmachine, zoals de verschillende tijdzones, de temperatuur, luchtdruk, en zo verder en zo voort. Voor al die gadget liefhebbers, had Casio een grote verkoper, zelfs voor degenen die alleen maar wilde de nieuwste en meest geavanceerde horloge in de wereld hebben geschapen.

 Vandaag de dag, kunt u een grote verscheidenheid van Casio horloges met alle functies en stijlen je zou verwachten van een leider in de industrie. Een paar van de meest populaire stijlen van Casio horloges voor mannen bevat de G-Shock Blue Dual Function, de G-Shock Radio Controlled Solar, de 10-jaar Lithium batterij, de Extended Battery Life, de ProTrek Wave Ceptor, de snelheid te meten , en de Illuminator Combinatie. Voor vrouwen is de meest populaire Casio horloges zijn de Casio Yellow Baby-G Digital, Casio 10 Jaar Batterij dames Digital, Casio Baby-G Databank, Casio Baby G Dames in het Wit, en de Casio Baby-G Shock Resistant

Category: Uncategorized

Comments are closed.