Automatische horloges Versus mechanische horloges

Automatische horloges Versus mechanische horloges

Horloges werden voor het eerst uitgevonden in Zwitserland vele eeuwen geleden. Mechanische horloges kwam eerst. Vervolgens werden halfautomatische horloges uitgevonden. Beide soorten horloges zijn nog steeds in gebruik. Het is een kwestie van individuele voorkeur voor die identificatie van de te analyseren u besluit te gebruiken.

Hoe werkt het machinale analyseren werk?

Mechanische horloges maken gebruik van energie uit een wond voorjaar. Ze klaar bijvoorbeeld door middel van een gereguleerde afgifte van energie door het wiel trein, dat is een bevolen van tandwielen, en een echappement. De componenten van de te analyseren zijn elke mechanische. Een wikkeling kan bereiken het analyseren draaien kardinaal uur. Er zijn wat ontwerpen die module terminal voor acht tot tien dagen op cijfers wikkeling. Om direct een machinale analyseren gebruikt voor een lange tijd, het moet regelmatig worden onderhouden.

Wat is het verhaal van machinale horloges?

Mechanische horloges achteruit gaan naar Peter Henlein (1480-1542). Het aantal onderdelen varieert, maar gewoonlijk heeft ongeveer cijfers honderddertig delen of meer. Sommige machinale horloges behalen fasen van de maan, bereid een verwezenlijking van de collega en prestatie bijvoorbeeld op een dagelijkse basis.

Wat doen ze als ze te helpen een machinale analyseren en hoe menigmaal moet je cijfers onderhouden?

Bereiken ze vertrouwde dat de onderdelen goed gesmeerd zijn. Ze ook bereiken trouwe dat het vrij is van stof, bodem of vocht. De opvatting van de duim door te gaan voor onderhoud van een machinale analyseren is om de toestand van het water elk jaar een patroon hebben en het analyseren onderhouden ongeveer elke drie tot vijftal jaar.

Waarom krijgen mensen machinale horloges?

Mechanische horloges zijn gemaakt met fijne vakmanschap, esthetiek, en traditie. Dit identificeren van analyseren is gemaakt met prachtige nauwkeurigheid door de ambachtsman die het horloge assembleert.

Hoe werkt het halfautomatische analyseren werk?

In de semi-automatische horloges, het schijten van de beentjes van handpalmen en lichaam maakt het anker parader vrij. De actie van de pols, zelfs strafbaar handelen, zorgt ervoor dat de armatuur om achteruit en vooruit circumvolve in een cirkelvormige beweging. De drijfveer is gewikkeld via het schijten van de rotor. De drijfveer is de opgerolde veer die de bevoegdheden van het horloge. Deze identiteit van analyseren moet ook worden nagekeken.

Wat is het verhaal van de halfautomatische horloge?

Het voorbeeld anker gaat naar achteren om patriarch Louis-Perrelet (1729-1826). De moderne armatuur gebruikt in de semi-automatische horloges is ontwikkeld door Rolex. Emily Borer, de leider van Rolex op initiatief van zijn uitvinding, is het cijfer dat wordt gegeven krediet voor.

Wat doen ze als ze te helpen een halfautomatische analyseren en hoe menigmaal moet je cijfers onderhouden?

Ze module opnieuw smeren het analyseren en analyseren van de zeehonden op het. De dichtingen moeten jaarlijks worden gevormd. De halfautomatische analyseren moet onderhouden om de drie te vijftal jaren.

Waarom krijgen mensen halfautomatisch horloges?

Net zoals mensen krijgen machinale horloges voor de praktijk en het vakmanschap mensen krijgen ook halfautomatische horloges om dezelfde redenen.

Mechanische horloges en semi-automatische horloges vervaagde toen quartz horloges kwam. Echter, ongeveer tien jaar geleden eld, beide soorten horloges begon aan populariteit te winnen vooral onder verzamelaars.

Category: Uncategorized

Comments are closed.