Automatic Watch Vs. Batterij-energie horloge – De voors en tegens

Automatic Watch Vs. Batterij-energie horloge – De voors en tegens

Dit is een goed onderwerp voor degenen horloge liefhebbers. We kunnen zeggen dat horloge wordt beschouwd als een van onze fundamentele must haves, maar alle van de onderwerpen hebben een voors en tegens. Als je het maken van plannen om een ​​nieuw horloge te kopen, moet u of moet u de voors en tegens te realiseren. Er zijn zo’n grote hoeveelheid goede en betrouwbare merken van horloges zoals Seiko, Casio, Citizen, DKNY, Diesel, Guess, Politie en nog veel meer. Maar al die fabrikanten meest effectieve hebben soorten horloge, een automatische en op batterijen. Wat denk je dat is het meest efficiënt?

Laten we beginnen met de automatische horloges, automatische horloges zijn echt handig. Eerste ervan, received’t moet je om te winkelen voor en regelmatig te veranderen van een batterij. Automatische horloges zijn liefhebber evaluatieactie op batterijen horloges. U zult ook zeggen dat automatische horloges zijn gedekt als high-end sieraden zoals het is echt duur. Maar zoals ik al heb gezegd, het hele dingen hebben een voors en tegens Automatic horloges in werkelijkheid dierbaar vergelijken met batterijen, ga je ook wensen om het regelmatig schoon te maken, en die ruwweg horloges hebben extra fijne minuscule porties binnenkant van die kunnen worden storingsgevoelig. En geautomatiseerde horloges zijn minder goed in vergelijking met batterijen.

Dat zijn de voors en tegens van een geautomatiseerd horloge. Toestaan ​​dat nu eens passeren met de batterij aangedreven horloges. Ten eerste, de batterij aangedreven horloges zijn echt veel goedkoper dan geautomatiseerde horloges. Batterij aangedreven is extra nauwkeurig ook. Automatische horloges hebben het grootste deel van de tijd om te worden gedragen voor het op passende wijze te blijven tijd. Als je zijn geweest om hen te vertrekken in een kast of plank voor een dag of 2 ze stoppen en u wilt de tijd in te stellen eens te meer niet als batterij aangedreven horloges. En nu is dit de tegens van een batterij aangedreven horloges. Het is zeer belangrijk modificatie de batterij regelmatig van dit soort horloge, en voor rekening van de batterij gestaag veranderen, het horloge wordt regelmatig geopend. We begrijpen niet wat de verschillende onderdelen wordt binnen geraakt. En bovendien je zou moeite hebben met het houden van een oog op het vervangen van batterijen. In het geval vertrekt u lege batterijen het hele horloge te lang, kunnen ze gaan lekken en breken de circuits.

Nu is het aan jou wat te kopen en wat past bij uw behoefte. Elke horloges hebben een voors en tegens van een. Niet weigeren om functionaliteit te offeren voor de looks. En evenzo, zijn nu verstandig per dag, kies verstandig. Wat is er extra essentieel is het hebben van een gewoon recht prestaties, maar een pakket vriendelijke prijs. Zolang dat horloge zal u voorzien van een juiste tijd. Vergeet niet het feit dat een betaalbare Casio helpt om tijd hoger dan een Rolex te houden.

Category: Uncategorized

Comments are closed.