Anne Klein Watches & Adee Kaye Horloges: Een blik in het verleden

Anne Klein Watches & Adee Kaye Horloges: Een blik in het verleden

Anne Klein horloges en Adee Kaye horloges zijn wereldberoemd. Ze maken deel uit van alle kleding, zij het formeel, sociale of sportieve en geven de drager niet alleen met essentiële tijdinstanties functies, maar ook met een onvergetelijke uitstraling die de aandacht trekt. Toch is het vaak interessant om te kijken naar de geschiedenis achter deze horloges – hoe wist Anne Klein en Adee Kaye horloges tot stand? Waren er bijzondere omstandigheden rond de creatie van deze tijdloze tijd stukken? Laten we eens kijken, zullen we?
Anne Klein Watches

Hannnah Golofski – de naam van Anne Klein’s geboorteakte. Ze werd geboren in New York in 1923 en woonde Girl’s Commercial High School, waar ze studeerde kunst. Ze ging vervolgens naar Traphagen School aan de mode studeren. Beginnend als tekenaar Anne snel steeg de rangen om een ​​van de meest invloedrijke ontwerpers van onze tijd geworden. Helaas overleed zij aan borstkanker in 1974, 50 jaar oud.

Maar wat was het dat haar zo speciaal en waarom zijn Anne Klein horloges zo succesvol vandaag?

Vanaf het begin van haar bedrijf in 1968, Anne had het idee dat kleding, in hun verschillende stukjes en beetjes, moeten worden verkocht als passende punten. Later deze verspreiding naar andere accessoires en items, waaronder Anne Klein Watches. Haar succes werd ongekend en haar invloed besmettelijk – Donna Karan, een naam die we allemaal kennen, was Anne Klein’s assistent.

Vandaag de Anne Klein horloges range blijft nog in twee verschillende smaken: Anne Klein en Anne Klein II. De ontwerpen ademen met vertrouwen en zijn de belichaming van de bescheiden elegantie.

Adee Kaye Horloges

Op een minder persoonlijke noot, komen we tot Kaye horloges adee. Met het hoofdkantoor gevestigd in Beverly Hills, worden Adee Kaye horloges ontworpen door een team van creatieve kunstenaars die proberen hun klanten te voorzien van iets anders, iets fris en iets totaal uniek.

Misschien wel een van de meest prominente aspecten over Adee Kaye horloges is dat ze niet alleen ontworpen om te voorzien in een type persoon of een soort evenement, maar voor alle gelegenheden aan alle dragers passen. Dat is de reden voor hun succes, het is waarom mensen houden van hen. Of u nu op zoek bent naar iets sportief of iets innovatief en nieuw, net als de Dual tijdslijn range, Adee Kaye horloges is het accessoire van de keuze.

Op een laatste opmerking …

Tot nu toe hebben we gesproken over Anne Klein horloges en Adee Kaye horloges als items die kunnen worden gekocht voor zichzelf. Maar in gedachten houden dat deze horloges het perfecte cadeau voor elke-en iedereen zal maken. Aangezien beide bedrijven zijn nog steeds bloeiende en relatief nieuwe (in vergelijking met sommige van de andere, meer gevestigde horloge makers die er zijn), kan men alleen verwachten dat hun ontwerpen te beïnvloeden, misschien zelfs dicteren de mode van morgen.

Hoewel beide Anne Klein horloges en Adee Kaye horloges zijn beschikbaar voor onder $ 200, er zijn mensen uurwerken die onderdelen gemaakt van materialen zoals diamanten en parelmoer, vooral voor die gelegenheden waar de persoon is belangrijker dan het prijskaartje bevatten.

Category: Uncategorized

Comments are closed.