15 redenen waarom u zou willen Tissot Horloges

15 redenen waarom u zou willen Tissot Horloges

Om Tissot horloges te beschrijven, kan men zeggen dat ze eenvoudig zijn, maar de aandacht grijpen. Bekend te leveren uitstekende tijd-vertellen, ze houden ook een oogje op verstandige ontwerpen met af en toe een buitengewone stukken.

1. De Tissot bedrijf heeft meer dan 150 jaar geschiedenis van voortdurende uitzonderlijke horloge-making van zijn nederige begin in 1853 in Le Locle, Zwitserland.

2. Een team van vader en zoon, Charles-Felicien Tissot en Charles-Emile Tissot, richtte het bedrijf en creëerde een reputatie van uitstekende afwerking en goed gebouwde kwaliteit horloges.

3. Het bedrijf leeft van de stelregel, “Innovators door Tradition” waarin ze keer op keer door de jaren heen van de eclectische en sommige briljant bijzondere ontwerpen te bewijzen.

4. Sinds 1983 is Tissot een lid van een van de toonaangevende horloge producent en distributeur wereldwijd, de Swatch Group Ltd geweest

5. Deze horloges worden vervaardigd in Zwitserland, waardoor ze trouw aan de Zwitserse horloge-making traditie maakt. Hun toenemende populariteit leidt hen om winkels te openen in meer dan 140 landen wereldwijd.

6. Zij waren de eerste om de eerste zak te ontwikkelen met twee tijdzones toen ze begon in 1853. In 1953 brachten ze de Navigator die 24 tijdzones gehad.

7. Zij waren ook de eerste die de eerste niet-magnetische horloge te ontwikkelen in 1930, het IDEA 2001 (Astrolon) in 1971, die de eerste plastic mechanisch horloge, de Rock horloge was in 1985, gemaakt van graniet uit de Alpen, de Pearl horloge in 1987, waarvan het eerste horloge worden gemaakt van parelmoer was. Zij waren ook de eerste om de eerste houten horloge maken, uitgebracht in 1988, en vervolgens de T-Touch, de 6-functie touch screen horloge in 1999.

8. Als u de outdoor soort persoon, wordt de T-Touch-serie speciaal voor u, want deze nieuwe ras omvat kompassen, een hoogtemeter, barometer en thermometer, allemaal binnen een enkel horloge.

9. Zij zijn een van die merken in de industrie, die high-end horloges biedt tegen betaalbare of mid-range prijzen. Zoals de meeste mensen zeggen, de positieve aandacht die ze krijgen is meer dan de prijs die u betaalt voor het. Dat is de reden waarom zelfs op een begroting, kunt u nog steeds zien fijne smaak.

10. Een kenmerkende eigenschap over dit horloge is zijn gedurfde design, maar het is niet overdreven. Zoals de meeste mensen zou zeggen, het heeft die chic-toevallige paradox aan. Deze horloges kunnen zelf een plaats vinden in elke gelegenheid, of het nu in de bestuurskamer, op een zwarte tie diner, of terwijl op het buitenleven.

11. De meeste van hen die een Tissot horloge beweren dat ze krijgen veel lof en aandacht van het horloge zelf. Ze meestal niet verwachten dat het kost slechts een paar honderd dollar, want het toont een beeld dat het lijkt veel meer dan dat. Het heeft een goede algemene ontwerp alsof het voorzichtig uit gepland door een architect.

12. Tissot heeft meer dan zesendertig ontwerpen tot nu toe die varieert van sportief, trendy, vrouwelijk en de klassiekers.

13. Ze zijn ook bekend om een ​​merk dat COSC gecertificeerd horloges tegen budgetvriendelijke prijzen produceert zijn. Een voorbeeld zou zijn de T-Sport PRS 516, die een limited edition horloge was.

14. Zij zijn de officiële tijdwaarnemer en de partner van de wereldkampioenschappen van ijshockey, schermen fietsen, MotoGP en NASCAR. Ze ontwikkelde sensoren op het voertuig en het spoor dat vervolgens aangesloten op een computersysteem spoor timings en prestatiegegevens verschaffen. Dit toont aan dat ze een merk dat een reputatie voor een nauwkeurige tijdwaarneming, kwaliteit en betrouwbare prestaties heeft.

15. Tissot horloges zijn ook zeer populair in de popcultuur. Beroemdheden en bekende personen die zijn gezien het dragen van deze omvatten Grace Kelly, Nelson Mandela en Elvis Presley. Het is ook een gemeenschappelijke inrichting onder de polsen van sportencijfers zoals Nicky Hayden. Deze horloges zijn ook te zien in films zoals Tomb Raider en de heer en mevrouw Smith.

Tissot horloges zijn inderdaad gemaakt van een merk in de geschiedenis van de horloge-making. Ze hielden hun waarde voor de kwaliteit uurwerken, terwijl op hetzelfde moment, waardoor ze op grote schaal beschikbaar voor velen. Betaalbaarheid, kwaliteit, creativiteit en reputatie – deze zijn in principe vier redenen waarom je zou graag merk Tissot’s van horloges.

Een betaalbaar stukje luxe is wat Tissot horloges bieden haar cliënteel. Zij zijn van mening dat de kwaliteit en gewaardeerd uurwerken kan worden genoten door iedereen, ongeacht je status, zal hobbies, smaak en budget zijn. Bij Swiss-Horloges-Guide zullen wij u alles wat u moet weten bij de beslissing over of de aankoop van de Zwitserse Made horloges van uw keuze te geven.

Op zoek naar een uurwerk met dat bepaalde mix van kwaliteit en betaalbaarheid? Dan is een Swatch horloge precies wat je nodig hebt! Bezoek vandaag nog en wij zullen u informatie geven voor elk merk van Zwitserse horloge u geïnteresseerd bent

Category: Uncategorized

Comments are closed.