10 dingen die u moet weten over luxe horloges

10 dingen die u moet weten over luxe horloges

1. Waarom een ​​automatische horloges stopt?
Ontvang bekend wat echt een automatische horloges? In het algemeen zijn automatische horloges gedreven door de veer structuur geïntegreerd in het uurwerk, wanneer het wordt verplaatst, zal de veer opgewonden te worden via de swing van autogiro bevestigd met het uit alle richtingen. Dat is duidelijk dat alleen wanneer je draagt ​​horloges, en je pols beweegt, zal het horloge stroom krijgen van de swing van autogiro. Gewoonlijk het vergt ongeveer acht uur om alle bevoegdheden voor het automatisch krijgen, maar het hangt ook af. Dus het is beter om je horloge te dragen elke dag ook op feestdagen, in het geval dat het stopt vanwege de macht te verliezen. Veel mensen altijd verblijft in het kantoor zeggen dat hun horloges stoppen vaak, naast de lage kwaliteit van de beweging, het kan ook het gevolg zijn van een gebrek aan lichaamsbeweging, dan horloges niet genoeg stroom. Gewoon kronkelende het omhoog handmatig als dat is reden voor de stop.

2. Moet ik Wind it Up handmatig elke dag?
Automatische horloges zijn vergelijkbaar met de hand kronkelende horloges, naast, maar ze hebben een auto-onderdeel dat bestaat uit autogiro en automatische versnellingen. Alle horloges te houden in het stoppen vóór de verkoop, na je ontvangt, wind it up handmatig vooruit. In het algemeen, kan uw horloges genoeg stroom krijgen zolang je draagt ​​enkele uren per dag. Hoef je niet aanraden om ze vaak handmatig liquideren, omdat de kroon drijft veel meer versnellingen, zal dit de veroudering van automatische componenten te versnellen, uw onderhoudskosten omhoog gaat ook.

3. Veel High Grade Watches zijn gegraveerd als Water Resistant, maar waarom ze nog steeds Get Watered?
Normaal gesproken, waterbestendig is NIET gelijk aan water proof. Als je een bad met je horloge, de rubberen ring die wordt gebruikt om uw horloge te beschermen tegen het water zal de vergrijzing als gevolg van corrosie veroorzaakt door een aantal chemische stoffen zoals cleanser te versnellen, zal waterbestendig verdwijnen, ook. Groot temperatuurverschil, zoals een sauna en een airco kamer, en lange regenseizoen, alles kan resulteren in gieter. Hoe dan ook, kan je rubber ring krijgen aginged met dagen te gaan, beter hebben onderhouden om te voorkomen horloge onderdelen roesten en het verminderen van de levensduur van uw luxe horloges.

4. Zal High Grade Watches Still Water Resistant zijn als de Back Cases zijn uitgepakt?
We weten allemaal dat horloges zijn waterbestendig met een beroep op het rubber waterbestendig ring geïntegreerd in de voeg tussen kristal, rug, kroon en de zaak. Maar het nemen van warm water bad of sauna met horloges zullen de rubberen ring veroudering versnellen en vervormen, naast hoge temperatuur en zure zweet, chloor in het zwembad en parfum kan invloed hebben op de verharding van waterdichte rubberen ring. Een goede suggestie aan u is uw horloge sturen naar erkende reparatie station om zijn waterdichte eigenschappen elke een of twee jaar te testen. Meestal moet dit gedaan worden na het voltooien van quartz horloges vervangen van de batterij of mechanische horloges ‘reinigen en vullen. Eenmaal gevonden is het niet waterbestendig meer, zal professionele helpen detecteren welk deel niet waterbestendig is na al, en vervang sommige componenten. Daarom kan worden gezegd dat elke uitgepakt horloges mooie water-resistant functie kunnen krijgen.

5. Waarom een ​​quartz horloge Vereist Vervangen van de batterij in de tijd?
Afhankelijk van de kwaliteit beweging en uw verbruik, kan de batterij van quartz horloge 1 tot 2 jaar duren, zal hoogwaardig quartz horloges u eraan te herinneren dat het tijd is om de batterij via secondewijzer vervang het stappen een keer per vier seconden, verliest dit punt kan de batterij veroorzaken lekkage en schade aan de interne onderdelen van horloges. Veel jongens die eigenaar zijn van meerdere horloges items trekken vaak de kroon uit wanneer zij dont dragen dat horloge, het toont het stopt blijkbaar, maar eigenlijk de batterijen blijven ontladen, zo niet op tijd vervangen, kan dit leiden tot overmatige ontlading van de accu en de batterijen gaan lekken, in Uiteindelijk eroderen uw beweging, moet u wellicht veel meer dan de onderhoudskosten van de kosten van vervangende batterijen te betalen.

6. Zal Sapphire Crystal krassen?
Alle saffierkristallen eigenlijk niet gemaakt van natuurlijke saffier, maar van fijn aluminiumpoeder, welke delen van saffier kristal vormen bij een bepaalde temperatuur in de oven, talrijke procedures later, pure saffierglas spiegel gebeurt! Deze saffier kristal functies antifraying en roestwerende. De hardheid van saffier kristallen spiegel is de tweede alleen voor diamant, gelijk aan zeven keer die van staal, maar deze niet betekenen dat ze niet kunnen worden gekrast, moet het “niet gemakkelijk”, maar niet “nooit”. Kennis te nemen van diamanten, molensteen, schuurpapier, granieten oppervlak, betonnen muren, enz.

7. Waarom een ​​Quartz horloges Stopt ook?
Zien of de kroon vooruit wordt uitgetrokken, controleer dan of de tweede indicator raakt het kristal (u zult een kras cyclus zie onder het kristal), zijn alle drie de indicatoren
samen stappen? Wanneer een indicator overlapt elkaar, zal het weer gaan? Nog steeds niet het antwoord te krijgen? Stuur het naar professionele, en zien of het is uit de macht.

8. Waarom Two Hands Quartz horloges Vaak wordt een minuut langzamer kan worden gevonden?
Dat komt omdat de motor van twee handen quartz horloge stappen een keer per 12 seconden, misschien is het nog niet opgestart als je het aanpassen, dan kunt u het resultaat dat je minutenwijzer een minuut langzamer dan normaal zal zijn te krijgen, niet zorgen te maken, kunt u volledig het uit via eenvoudige aanpassing van de minutenwijzer een minuut sneller.

9. Zal Stainless Steel horloge Roest of Fade?
RVS varieert sterk, de meeste bestaat uit nikkel en chroom die kunnen worden aangetast door de sterke zuur of loog. Zij kunnen komen uit je zweet of iets anders, als gevolg van uw onwetendheid, die sterk zuur of alkali krijgen opgebouwd, zul je roestige plek vinden onder horloge armband, zelfs om je pols. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de Contaction van chroom, die is opgenomen in roestvrij staal met chemische stof van het menselijk lichaam, zoals zweet, azijn, witte-out, en anderen. De gemeenschappelijke methode die u kunt nemen is schuren op het gezicht met een zachte tandenborstel samen met schonere, droog hem vervolgens met een zachte doek. Of u kunt ervoor kiezen om ze te wassen door middel van ultrasone reiniging nadat het voor geautoriseerde merk reparatie station sturen.

10. Hoe moet ik het probleem van mechanische horloges magnetisatie?
Zodra uw mechanische horloge is gemagnetiseerd, zal het sneller lopen, zelfs 1-2 uur sneller per dag. Mee houden uit de buurt van het magnetisch veld, dwz Audio, TV, GSM, etc. Op het moment is het heel gewoon om te gemagnetiseerd, en niet moeilijk op te lossen, maar toch je moet gaan naar authentieke reparatiewerkplaats horloge demagnetisatie te maken, zul je 30 seconden te vinden is OK, en er is geen enkel schadelijk voor uw mechanische horloge!

Category: Uncategorized

Comments are closed.