Zwitserse leger Horloges (Victorinox, Wenger) Whole Tutorial-Evalueren

Wenger en Victorinox

Zwitserse leger horloges vormen een aparte afdeling van een onderneming die Victorinox en Wenger merken verenigt onder een dak (alleen Victorinox draagt ​​de verdere label ‘Swiss Army,’ terwijl Wenger, verblijft een zus firma, kiest voor ‘Swiss Military’ of alleen ‘Wenger’). 1 van de meest geliefde producten Swiss Military aanbod moet je zeker de messen een keuze van talrijke honderd versies van hen, van simpele mes enorm uitgebreide en gespecialiseerde varianten. De wijze waarop beide even Victorinox en Wenger ontwerpen en maken hun horloges is afgeleid van hun mentaliteit om zakmes verbetering: voorlichting aan diepte, precisie, angst op doel, en betaalbaarheid. Het is echt interessant dat het hoofdkwartier van de fabrikanten zijn geplaatst in beide even Frans en Duits sprekende onderdelen van Zwitserland twee uiteenlopende visies wereld die effecten heeft op een volledige die krijgt meer dan de som der delen zijn. Zwitserse leger heeft een eeuw lang historisch verleden, dat bestaat uit de volgende gehele wereld oorlog, de Amerikaanse GI’s, en een les in monopolie misbruik vermijden dat Microsoft’s problemen voorbode. Wij willen concentreren op twee bepaalde feiten die betrekking hebben op horloges Ten eerste is de bron van het identificeren Victorinox:. Het is echt een acroniem van Victoria, de voornaam van de oprichter moeder (het andere deel betreft een chemie uitdrukking ). De term Ebel, de handel identificeren van een meer welvarende observeren merk, veel te is samengesteld uit de namen van de oprichters. Ten tweede, de Zwitserse Militaire gemaakt chirurgische apparatuur in verband met Tiffany & Co, die, zelfs zo, ging om te gaan na het pad van sieraden ontwerpen (terwijl ze dat doen ontwerp horloges).

Style < p> Zwitserse leger niet vaak breken in een nieuw gebied in hun horloge structuur. Als een substituut, ze verergeren de primaire ideeën van de duidelijkheid, nut, en Zwitserse precisie regelmatig vertrouwde collecties van uurwerken te ontwikkelen. Wenger Aerograph Cockpit is een opmerkelijke uitzondering, dat een speciale lunch doos geval bevat (terwijl het veel te lijkt Bell & ampRoss). Een aantal verdere attributen opvallen extra dan de ontspanning, het leveren van de horloges een karakteristiek uiterlijk : het kruis embleem, algemeen karmozijnrode of wit, dat meer dan de wijzerplaten als een vorm van hedendaagse amulet zweeft is een enkel een verschil is de voorkeur voor dim (zwart, bruin, grijs, blauw) en meestal gematteerd gezichten. Zwitserse leger in werkelijkheid bieden witte horloges, maar de algemene geest merknaam lijkt beter te harmoniseren met de donkere de enige uitzondering worden vrouwen stijlen.

Problemen & ampFunctions

Swiss Military maken beide even kwarts en geautomatiseerde (mechanische horloges) in het algemeen de identieke observeren product komt in even variaties die een aantal moeilijkheden zijn: werken dag en dag ontvouwen in verschillende configuraties op de wijzerplaat, alarm, dubbele tijd en chronograaf. Aanvullende voorzieningen omvatten zaken als drinkwater weerstand, lume op de vingers en indexen, en extra.

collectie

Zelfs met resterende verenigd minder dan de auspiciën van de Zwitserse militaire merk Victorinox en Wenger maken onafhankelijke collecties van horloges. Deze handleiding daarom een ​​overzicht van de meest erkende en bekende stammen van elk merk. Klik gewoon op de inkomende links om diepgaande gewijd meningen bladeren:

Victorinox Horloges

  • Actief Convoy, Excursie, en Summit XLT bestaan ​​uit stevige gevallen, door een unidirectionele draaibare ring in het laatste ontwerp, dat element een wijzerplaat met effectieve schaduw contrasten geschetst. Uitstekende witte cijfers staan ​​op een zwarte achtergrond van tijd tot tijd worden de kleuren omgedraaid en in nachtelijke krijgen een chemisch lichtgevende toebehoren. De functie van de leesbaarheid is opgegeven een vooraanstaande remedie in deze openlucht & ampsports timers.

  • Traditionele Alliance en ambassadeur horloges huidige een chic entree waarin vertrouwen geregeld wijzerplaten mix naadloos aan bij de armbanden of de bandjes. Alliance is een ongewone Zwitserse Militaire assortiment dat witte gezichten die mooi als volkomen met de over-all de structuur van de twee stammen element een dim zonnestraal gezicht gebied biedt. Ook verkrijgbaar zijn in twee kleuren en rechthoekige delen. Functies zijn dag, dag, en chronograaf.

  • Officer’s en infanterie horloges vereenvoudigen de stijl en design als een partij als waarschijnlijke: dunnere bezels eindresultaat in meer substantiële en extra opvallende wijzerplaten vet Arabische cijfers verder te stimuleren leesbaarheid. Onervaren en zwarte tinten domineren deze sporen, terwijl af en toe een witte slips inch lugs, de meest kwetsbare gewrichten in een horloge, werden verder in overgewicht.

  • Maverick horloges te introduceren meer creativiteit en flexibiliteit om Victorinox inventaris van alledaagse uurwerken. Maverick opvalt als instap stadium duiken uitzicht h2o resistent, lichtgevend, en uitgerust met een unidirectionele bezel (en een chrono functionaliteit in sommige stijlen) Cavalerie laat een merk met unieke lugs en situatie vorm. Zwitsers quartz bewegingen.

  • Vrouwen Vivante en diamanten horloges groeien Victorinox bereik in de sieraden en wijze bollen. Kleinere rechthoekige en sferische items bevatten diamanten, moeder-van-parel, en two-tone armband configuraties. Sommige zichtbare verwijzingen naar Ebel Brasilia.

  • Specialist Dive Leer en Professional Alpnach horloges encase en beeldscherm een assortiment van pro-georiënteerde duiken en sportieve activiteiten voorzien: waterdichtheid tot vijfhonderd meter, glanzend oranje kleuren duidelijk in darkish onderwater problemen, lichtgevende bezel indexen en een chronograaf complicatie. . Tussen Victorinox beste uitgerust (maar ook duurste) uurwerken

  • Chronograph Titanium Chrono : chronograaf functionaliteit verspreidt door het totaal afwijken van de collecties Zwitserse leger, het verwerven een unieke plaats in de Titanium onderverdeling. Er blijkt een aantrekkelijke factor van de belangrijkste actor de titanium gemaakte scenario en armband en verschijnt in een eigentijdse, diverse zacht.

  • Mechanische en Classic horloges bestaat uit de engineering en historische facetten van Victorinox uurwerken. De meeste belangrijkste collecties, waaronder Professional Diver’s, Officer’s, ambassadeur, en vele anderen, omsluiten een mechanische gecomputeriseerde (self-wikkeling) variatie.

    Wenger

Comments are closed.