Zwitserse Blancpain Villeret Significant-Stop Luxe horloges Beoordeling

Enlightening Pastime

Blancpain Villeret vertrouwt op vele fundamentele maar succesvolle structuur principes: zuiverheid van mode, zichtbare eenvoud, en een algemeen minimalistische esthetiek Deze bijna spartaans functies zetten de toon. voor de totale collectie, verwekken ongerepte, ongecompliceerde horloges op 1 end en zeer succesvolle, uitgebreide, laboratorium-indruk-tijd behouden apparaten op een meer. In werkelijkheid, onderzoekt hoe Villeret ontwikkelt, waarin op de dingen van de complexiteit een seconden met de hand, een gangreserve indicator, een maan fase subdial helpt zorgen voor een onderscheidende onderhoudend en leerzaam tijdverdrijf.

Mannen en Vrouwen

Blancpain verdeelt haar collecties in mannen en vrouwen secties , en Villeret is geen uitzondering. Toch stijl en design verschillen hier zijn te verwaarlozen, aangezien de fundamentele universele visuele verschijning straalt met klasse dat het geslacht overstijgt. Zowel de heren en vrouwen modellen zijn verkrijgbaar in staal of goud (wit en karmozijn), toen de dames ‘kan ook worden vastgesteld met diamanten en met op dezelfde manier geleverd versierd armbanden. Villeret bevat een persoon van het merk meest vooraanstaande technologische prestaties: de ultra-bijsnijden scenario. Een complicatie van haar bezitten correct, zal de extreem slanke horloge met name ingewikkeld geworden als het voegt op andere problemen, het aantonen van het merk technologische en technische bekwaamheid. Afnemende grootte en het gewicht is ongetwijfeld Blancpain’s specialiteit.

Complicatie en Traditie

Het feit mind-set waarin de horlogemaker toont ook de in-dwelling vervaardigd problemen kunnen misschien direct matter-of-eenvoudige men te voelen in de verlichten van hun creatie. Dat zou, van de opleiding, een vergeten. Deze complicaties maken omhoog tot de meest uitgebreide beweging toevoegingen en verbeteringen ooit uitgevonden voor een mechanisch horloge. Villeret horloges omvatten een tourbillon, een chronograaf functionaliteit (fractie van een seconde, een stuwkracht), eeuwigdurende kalender, minute repeater, vergelijking van de tijd, en een GMT-indicator. Speciaal verfijnde uurwerken gaan veel van deze complicaties in werkelijkheid, ze te combineren in vreemde en onverwachte stijl en design ziet er naar Blancpain’s favoriete probleem zijn. Hun pretentieloze zoeken neiging om deze horloges geschikt voor dagelijks dragen, en zorgt voor een mate van dressiness geen kwestie van de precieze structuur. Dit is een visueel bescheiden assortiment met een stevige, veerkrachtige belangrijkste die traditie zet vlak voordat alles anders en het zal passen, zijn wij van mening dat, vergelijkbaar temperament vormen.

Category: Horloges

Comments are closed.