zes Zeer goede Volwassen mannen s Dive Horloges voor de omzet in 2014

A 2014 verschijnen bij Men’s Dive Horloges

Als ik duik onder het drinkwater tijd heeft geen echte dit betekent. Vissen kijken, rif staren, en het ontdekken in het water maken me ervaren veel afwezig van de versoepeling van de aarde. Ik zoek een zeer goede duiken observeren niet alleen mij kan helpen om te weten hoe lang ik ben geweest onder de H2O, lijkt het ook te zijn als uitstekend in een natuurlijke omgeving. Sportieve activiteiten liefhebbers en zakenmensen komen over de vette letters van duikhorloges verfrissend. Hun robuustheid en blik hen een functionele mogelijkheid voor verzamelaars ook. Boven het jaar mijn echtgenoot en ik heb veel in handen duikhorloges. Onder Ik zal met u delen mijn gedachten over niet alleen wat te kort voor, maar ook vijf van mijn 6 favoriete heren topkwaliteit duikhorloges voor tal van diepten.

Functies te zoeken in een Mannen Diving Bekijk < / h2>

Understanding How Deep Uw weergave kan gaan

De eerste is de diepte. Als je gewoon interactie in snorkelen, ondiepe duiken, of andere soorten gebieden drinkwater genieten, kunt u snel doen met het oog dat de waterdichtheid levert voor ondieper. dat de resterende vermeld in het hoofd houden dat horloges die net getoond als water-proof zijn niet automatisch geweldig om te duiken. Dit zijn fantastische gezien het feit dat ze kunnen omgaan met de blootstelling aan H2O op een dagelijkse basis of momenteel worden ondergedompeld in ondiepe diepten, maar duiken oproepen tot een genieten van dat kan echt de druk te beheren. Een genieten met 100M is voldoende kleine diepte. Aan de andere kant, als je geïnteresseerd bent in diepere duiken zijn, verschijnen voor een uitzicht dat ten minste 200 tot 300M beschikt. Dit biedt meer dan voldoende veelzijdigheid voor nog veel kritischer duikers zelfs dus het is echt over het algemeen beter idee om op het veilig en gezond facet en gaan met alles een beetje veel meer dan wat u nodig heeft.

weerstand

Water bevat ook de vorm van componenten die de behuizing is ontworpen vanuit zo goed hoe het is aangesloten. De druk die je check out zal werkervaring al duiken kan maken of kraken. vastgeschroefd Circumstance en Crown Horloges die backs die worden geschroefd hebben beneden of helemaal afgesloten zal je veel meer weerstand dan mensen die backs die gewoon pop inch Ik besteed ongeveer $ 200 na over wat ik verondersteld een goed standpunt dat een pop-in ervaren terug en hebben te geven kort na mijn vijfde duik het begon te lekken. Vanaf dit punt vooruit ik over het algemeen positief te maken aan te trekken een controle met een schroef aan de achterkant.

ontdekken van een Quality Observeer Band

Dit is een vrij essentiële kwestie in aanmerking te nemen. Ik heb vaak gemerkt dat betaalbare horloges rond $ 30 – $ 50 zijn geneigd veel extra snel af te breken wanneer blootgesteld aan de dingen om de tijd, zowel van degenen die in de band en de ontmoeting uitzicht

Ideaal Soorten. Band Supplies p Er zijn drie zeer goede elementen die je kunt krijgen voor het duiken kijken bands. Rubber is vrij gezellig en ook betaalbaar. Deze banden zijn zeer flexibel en kan zeer eenvoudig worden aangepast.

Rubber is aa veel betere optie dan siliconen om de reden dat het een trager tempo van de afbraak. Staal bands worden doorgaans opgebouwd uit roestvrij metaal of titanium gezien het feit dat deze producten moet je niet roesten of corroderen. Roestvrije metalen is een veel voorkomende optie, maar als je een beetje meer geld te besteden zou ik een titanium band aanraden. Titanium is aanzienlijk extra lichtgewicht dan roestvrij staal, zodat het kan worden veel meer op hun gemak. Houd in gedachten dat metalen bands niet zal groeien in wanneer uw pols zwelt, dus het is van groot belang dat u er absoluut zeker van dat de band de goede afmetingen te maken.

Dive Kijk Zichtbaarheid Onder Drinkwater

Ik adviseer het vinden van een genieten van die opties lichtgevende markers , nummers , en wijzerplaten . Als alternatief, een kijk naar die betekenis heeft contrast met betrekking tot de wijzerplaten, zal de markers, en de cijfers ook veel gemakkelijker onder water te bladeren.

Een handvol andere onmisbare attributen

Duikhorloges verschijnen met een tal van andere functies die u eventueel wel of niet ontdekken praktisch. Ik persoonlijk houd het verwerven van een diepte indicator , en aspect watertemperatuur . Talrijke horloges geven je ook lezingen voor gemiddelde diepte , meeste diepte , evenals een geringe vergoeding waarschuwing , of agenda’s , zo mooi als andere mensen.

Finest Heren duikhorloges for the Money 2014

Zeer goed Underneath $ 50 Heren Duiken Geniet van de voor het aanvangen Divers

Casio Heren AMW320D-9EV < p> Mijn meest geliefde in deze klasse is de Casio Heren AMW320D-9EV Ana-Digi Alarm Chronograph Dive Kijk naar. De goudkleurige deal met is zeer stijlvol uit. Ik heb eigenlijk net als de elektronische tijd uitlezing aan de onderkant van het uitzicht voor een snelle lezen door. Het heeft een 100M h2o-weerstand dus het is echt beter om te zwemmen, snorkelen, of echt lichtgewicht diepte duiken. Over het algemeen kan het 1 van de betere waarden die je gaat om te ontdekken voor het inkomen en is een uitstekende casual of beginnende duikhorloge.

Een fantastische Benefit 200M H2o-Resistant Heren Dive Blik op

Seiko Heren SKX173

Als je toevallig bereid bent om een ​​beetje besteden veel meer, dan heel pleit ik voor de Seik SKX173 te zijn. Het kan eenvoudig zijn te lezen onder water met de lichtgevende vingers, markers, en bezel, en het is echt bijzonder comfortabel te gebruiken. Deze visie ziet er erg goed in een semi-formele kleding setting, maar is ook ongelooflijk ruige vergadering ISO verwachtingen voor duiken. Seiko is al het bouwen van een variatie van deze winterharde duiksport design en stijl kijken voor yrs. Het is echt een van de meer robuuste ik gehad heb en dat is iets te zeggen. Als je toevallig op zoek naar een standpunt dat is veelzijdig en blijkt groot te zijn, dan is dit een fantastische krijgen op onder $ 300. U kunt eventueel ook als deze Seiko heren RVS Computerized Dive Kijk dat heeft een zeer klassieke atletiek bekijk lijken het. Het opties een analoge tentoonstelling die nooit eisen wikkeling. Zelfs de veel duurdere TAG genieten we hebben op onze lijst vergt een aantal veranderingen elke paar maanden.

twee Fantastic Heren Diver Horloges voor 300 Meters

Tag Heuer Aquaracer < / strong> De Tag Heuer Men’s Aquaracer heeft een single van de een veel meer aansprekende horloges op de industrie voor vele jaren. Deze editie, onthuld in 2011, is door de touwen met een groot aantal van mijn goede vrienden en is een regelmatige metgezel voor mij aangezien ik verworven. De lijken van de blauw, zilver en wit confronteren elkaar met de stanless band maken het officiële genoeg voor een jurk evenement, maar toch ontspannen genoeg voor de sport. Het is echt ruig met een geschroefde kroon en schokbestendigheid gemaakt en is het type van mening dat, indien regelmatig beheerd, kan worden gegeven. Met water weerstand van maximaal 300 m is het echt goed genoeg voor zelfs de meest ernstige duikers en het is echt lichtgevende markers maken het snel te lezen minder dan het water. Citizen Mens Eco-Drive ervaren duiker Let Een beetje veel op de goedkope dicht is dit Citizen Mens Eco-Push Expert Diver Zwart Rubberen Band bekijken die u een krachtige vastgeschroefd op de rug geeft. Dit is een geweldig uitzicht voor gecombineerde gas duiken. Dit lijkt vergelijkbaar met de Seiko maar de vingers zijn dikker en veel helderder dan de meeste van de andere mensen op deze plaat.

Great Men’s Dive Horloges maximaal vijfhonderd meter

< strong> Invicta Mens Subaqua Mijn favoriet hier is de Invicta Mens Subaqua Selection GMT Minimal Edition Watch. De band is polyurethaan met een roestvrij inzetstuk aan de buitenkant dat ziet er geweldig uit deze bepaalde structuur geeft je een extra modieuze zoeken dan de meeste voorkomende duikhorloges Victorinox Swiss Military Mens Dive Master Black Dial Bekijk Een extra selectie op deze diepte is de Victorinox Swiss Military Mens Dive Pak zwarte wijzerplaat Check out. Ik heb echt net als de anti-reflecterend saffier kristal dat is in een positie om een ​​pak slaag te verwerven. Voor zover duurzaamheid, dit een enkel duurt meestal de taart.

Category: Horloges

Comments are closed.