Zeilen op de oude manier – Knopen, Horloges en Traverse Boards

Staande de View

Jongere jongens en mannen zich op als schepen jongens en matrozen naar een manier om Amerikaanse ontdekken wijten aan het feit dat ze niet konden veroorloven om te betalen voor de doorgang naar de vs. Vaak nodig de meer jeugdige volwassen mannen om de expertise te leren om blijken te zeilers zijn. Toen de jeugdige volwassen mannen een beslissing zeilen was het leven voor hen, zouden ze moeten hun weg te werken over de oceaan als matrozen. Ze ervaren om te begrijpen te staan ​​het genieten. Bells Schip jongens en matrozen voor een 4 uur interval zou staan. Er belandde een aantal punten aan de hand door middel van een uitzicht.

 • Er kunnen stormen, andere schepen kon oplossing, of de wachter kan dommelt in slaap verwaarlozing van zijn verplichtingen. Het was belangrijk op koers te blijven. Als een matroos viel in snooze, kon het succes betekenen verdere zeedagen waarover in zetten het schip actief vanuit voorspellingen zou kunnen leiden.
 • Ze kunnen aan de wal werken of conclusie in een compleet andere put dan zij wilde land. Het was van essentieel belang van een document van welke hoek de wind waaide, hoe snel het schip ging, en in welke cursus het schip verhuizen.
 • Helaas, de matrozen niet satellieten en vooraf kaarten te schakelen hen op hun reis. Vroege zeilers hadden om documenten te bewaren, zodat ze niet zou krijgen werpen en kon huishouden terug.

  Horloges had vier uur geweest. Er zou een zandloper die elke dertig minuten zou meten. Bij dertig minuten of vijftig procent-uurs ervaren langs een belletje zou rinkelen. Dus aan het einde van het eerste half uur, zou er een bel moet .

 • Tweede half uur twee klokken en ga zo maar door.
 • Als een zeeman op genieten voor twee uur De bel zou vier periodes zijn geringd was geweest.

  Inloggen Line In de loop van de observeer de zeeman zou hebben om het tempo van het schip kennen. De aanpak die werd gebruik gemaakt van werd een Inloggen Line genoemd. Deze log sporen belandde handgemaakt.

 • De zeelieden zouden een stuk touw dat 7 afdelingen ervaren overwegen. De secties belandde gekenmerkt door knopen. Elk gebied zou zijn zes tenen verlengd (of een vadem), gevolgd door een knoop.
 • Op de conclusie van het touw was een stuk van een houten aangeduid als de loggen. Het was een stuk hout dat werd gewogen op een manier die de houten niet zou zinken, maar zou drijven begeleiden van het schip.
 • Er zou voldoende wrijving van het drinkwater aan de houten chip trekken afwezig bij de schip als het schip vooruit verplaatst. De matrozen krijgen van het kijken door zou het bedrag van de knopen die overhandigde boven de rail in een interval van 50% per minuut tellen. Dit zou de knopen-voor elk uur.

  De Windroos De Windroos ook aangekomen in gaan inch De 4 kardinale instructies zijn Noord, Zuid, Oost en West. Dan zijn er intermediaire factoren. Er waren 32 richtingen op een Transversale board te markeren terwijl de matroos was op zijn horloge. De beste van de raad ervaren gaten die straalde van het midden. De gaten in het midden zou worden geladen eerste naar de plaats van het schip bevond zich aan het einde van de eerste 4 uur te markeren. Het schip was dat bepaalde terrein ingeleverd. De komende kijken naar de volgende cirkel vanuit het midden zou worden gemarkeerd.

 • De 4 nld aan de onderkant van het bord document de 4 verschillende uren van het uitzicht en het bereik van de knopen van het schip tourde. Als een schip op reis was op 3 knopen tijdens de eerste uren van het kijken, zou het gat mark
 • op het derde blok van links naar goede op de eerste rij. Aan het einde van het genieten, deze lezingen zouden de schepen meester worden gegeven om op te nemen in de blijvende document van het schip of het logboek.

  Jamestown was de eerste kolonie, maar Williamsburg was de eerste stad. Vergeleken met Jamestown, Williamsburg hadden vrouwen van alle leeftijden en jonge kinderen. Op dit moment is er een prachtige kopie van de aard van een bepaalde van de schepen die de oceaan oversteekt brengen van nieuwe kolonisten naar de koloniën in Jamestown. Het is duidelijk wanneer waarom zo vele mensen stierven langs de weg. De vlekken onder dek waren klein, en er was een gebrek aan sanitaire voorzieningen. Als maaltijden of h2o ontbrak allen door een storm, was er kleine bemanningen konden doen om hun voorraden aan te vullen. Zeilen was een hachelijk avontuur toen kolonisten allereerste begon het vullen van de kolonies. Het was de moedige of de bepaalde dat bleek zeilers.

  Category: sporthorloges

 • Comments are closed.