Zakhorloges in de vroege jaren 1800

1800, zakhorloge wijzerplaten ervaren verondersteld wat te groeien naar hun vertrouwde fysieke verschijning, met eenvoudige witte emaille gezichten en uur hoofdstukken in Romeinse letters toegepast in zwart emaille zijn. (Wijzerplaten met minuten in Arabische cijfers zijn het meest waarschijnlijk late zeventiende eeuw.) Palmen met doorboorde hart-of fastonaansluiting belandde ook sterk herkend. De wijzerplaten belandde beveiligd onder glas.

De meeste horloges van het begin van 1800 had echter gewikkeld met sleutels, die moest in de achterkant van het systeem in te voegen – een onhandig schema. Door de jaren 1840, werd deze techniek worden veranderd met de kronkelende knop of ‘kroon’ op de best beoordeelde rand van het observeren.

De mooiste horloges belandde gehuisvest in goede goud of zilver gevallen. Veel van zijn versierd met doorschijnende emailles dan gegraveerd scènes, met een ultiem laag doorzichtige glazuur behoud van hun kleuren levendig totdat de huidige werkdag. Genève in specifieke was populair om zijn prachtige met de hand geschilderd vignetten. Er was ook een stijl onder de rijke vrouwtjes voor fantasievormen dit soort als mandolines, harten, kruisen en zelfs schedels.

De fijnste zakken horloges vaak kwam met opgenomen vermogens. ‘Repeaters’ had een knop op het aspect dat, wanneer ingedrukt, sport het afgelopen uur, en de latere kwartalen. Een variatie was direct beschikbaar voor doven, met een beetje tand die zou kloppen uit de vingers. Minder realistisch, maar net zo aangenaam waren muzikaal horloges, gebruik te maken op een miniatuur schaal datzelfde vat technologische innovatie als muziek verpakkingsmiddelen. Want alleen de elite, er belandde automaten horloges verlevendigd met park scènes van de overdracht van fonteinen, meren en dieren.

Category: sporthorloges

Comments are closed.