Wintertijd storm horloges voor fondsen Area, elektrische stroomuitval mogelijk

Meer foto’s een foto:

De Nationwide Weather Service heeft een Winterseizoen Storm View, dat in de uitkomst van zaterdagmiddag tot late zaterdagavond, voor de volgende onderdelen in de regio uitgegeven

  • Southern Vermont, de noordelijke Berkshires, de Schoharie Valley, de grotere Cash Gewest, het Helderbergs, de noordelijke Catskills, de noordelijke en centrale Taconics, gedeelten van het midden van de Hudson Valley, en het zuiden van Washington County.

    Een redelijke tot aanzienlijke geweekte sneeuwval zal tuimelen in het hele gebied als een stevige kustonweer ontwikkelt langs een robuuste barocliene zone op zaterdag. Ophopingen van 7 of meer centimeter haalbaar zijn in hoogte meer dan driehonderd meter, met twee tot 6 centimeter haalbaar in vallei bestemmingen. Een belangrijke indruk is waarschijnlijk omdat de tijd van de tijd met bladeren aan de bomen. De zware geweekte sneeuw omlaag kon brengen verschillende blad behandelde takken, bomen en elektriciteitsleidingen. Er is het potentieel voor gemeenschappelijke elektrische stroomuitval als gevolg van het Hoofdstedelijk Gewest en het zuiden van Vermont op het zuiden. Wegen kan ook groeien verraderlijk te zijn voor reizen, vooral net na de zon op zaterdagavond. Temperaturen koud zal zijn in de hogere 20 tot 30 daalde met noordenwind betreffende 10 en twintig mph, windvlagen toegenomen dichterbij naar de kust. Zichtbaarheden zal enorm worden verlaagd als gevolg van significante sneeuw glijden. Voorbereidingen voor lange periode energie uitval en schade als gevolg van uitglijden bomen moeten nu worden ontworpen. Verder worden afgestemd voor de voortzetting van de dekking op deze breken temperatuur viering. Als aanzienlijk als records, one.6 centimeter sneeuw werd berekend in Albany op donderdag. Als er vijf of extra centimeter sneeuw valt op zaterdag, dat zou spotten oktober 2011 als de meest sneeuwzekere oktober over het verslag in Albany. Het huidige document is six.five centimeter, ingesteld in 1987, en in slechts een dag die viel. Geheel van deze maand zou zijn uit twee verschillende sneeuw situaties.

    Klik eenvoudig op ‘Abonneren op onmiddellijke updates te krijgen’ eerder vermeld en voer uw e-mail aan te pakken om een ​​gratis te krijgen kennis te stellen van uw inbox wanneer er een nieuw rapport wordt geplaatst door de Albany Temperatuur Examiner. Zorg ervoor dat je groeit naar onze fan op Fb en volg ons op Twitter. Word lid van onze 24-uurs verblijf Temperatuur Chat hieronder. Ook> , kunt u stoppen door de Nationwide Environmental Information pa < / strong> ge voor aangesloten content materiaal.

    Category: vrouw horloges

  • Comments are closed.