Winterseizoen weer paraatheid: Observaties, waarschuwingen en adviezen

We zijn allemaal gemeen met de kruipt van de TV scherm of de bulletins op de radio voor het winterseizoen klimaat advisories deze als Winterseizoen Storm Watch, Blizzard Warning, Freeze Warning en veel meer. Maar , hoe een aantal van ons zeker weten wat die mensen te betekenen? Er is nogal precieze criteria de weer Countrywide voorwaarden Services volgt de afgifte van deze horloges en waarschuwingen en er zijn cruciale verschillen tussen hen allen. In deze 2 in een reeks over Winterseizoen Klimaat paraatheid van de National Weather voorwaarden Services, Examiner.com kun je je realiseert wat al deze betekenen, zodat u er meer goed voorbereid.

 • Als de winter klimaat strikes: Like ons op Facebook en voldoen aan ons op Twitter

  Algemene openbare informatie en feiten verklaring

  Countrywide Climate Company BOULDER CO

  600 AM TUE oktober vijfentwintig 2011 Van de Nationwide Temperatuur Diensten: < / p> Wat betekent dat waarschuwing noodzakelijk? De Countrywide Temperatuur Assistance zal u informeren over belangrijke temperatuur met vooruitzichten, horloges, waarschuwingen en adviezen. Weet je wat ze suggereren? Nu is de tijd om te ontdekken in de loop van dit Colorado winterse weersomstandigheden paraatheid Week. Dit record heeft de blik op, waarschuwing en adviserende normen voor Colorado oosten van de Continental Divide. Behoud van deze lijst door de winter. : Waarschuwing criteria ten westen van de Continental Divide wordt vandaag als volgt worden geleverd door de Grand Junction plaats van het werk Gewichtige sneeuw criteria voor het noorden van Midden-en noordoosten van Colorado zijn.

 • Want bergen â € ‘8 centimeter sneeuw ophoping in twaalf verschillende uren of 12 of extra centimeter in 24 uur.
 • Voor de verhogingen â verminderen €’ 6 centimeter sneeuw accumulatie in twaalf enkele uren of 8 of extra centimeter in 24 uur.

  Wintertijd weersomstandigheden horloges en waarschuwingen Een winter storm kijken wordt afgegeven wanneer winter storm problemen zijn goed te doen in de komende 12 tot 48 enkele uren, maar de timing diepte of gebeurtenis misschien toch onzeker zijn. Een winter storm waarschuwing wordt afgegeven wanneer grote sneeuw neemt Plaats of zal verwerven in de komende 18 uur. De forse sneeuw kan eventueel gepaard gaan met wind van meer dan 15 mijl en blazen sneeuw. Een sneeuwstorm genieten is afgegeven wanneer sneeuwstorm omstandigheden haalbaar zijn in de volgende 12 tot 24 uur. < / p> Een sneeuwstorm waarschuwing wordt verleend wanneer aan de volgende voorwaarden wordt beoogd voor minimaal 3 uur:.

 • aanhoudende wind van 35 mph of hoger
 • Omvangrijke vallen en / of stuifsneeuw verminderen
 • zichtbaarheden tot minder dan een kwart mijl. <

  / ul> Een sneeuwstorm waarschuwing afgegeven voor de bergen voor de aandoeningen hierboven, maar wind winden meer dan 50 mijl naar het grotere hoogten. Een gevoelstemperatuur check out wordt afgegeven wanneer de gevoelstemperatuur waarschuwing normen zijn goed te doen in de up komende twaalf tot 24 uur. Een gevoelstemperatuur waarschuwing wordt afgegeven voor de wind koude rillingen van minimaal minus 25 graden bij verminderen verhogingen en minstens min 35 graden in de bergen. Bevriezing horloge wordt afgegeven wanneer bevriezen kwalen zijn haalbaar in de komende twaalf tot 24 uur. Bevriezing waarschuwing uitgegeven door de stijgende jaar waarin wijdverspreide temperaturen zullen naar verwachting dalen tot onder 32 niveaus. Een superieure wind blik op wordt afgegeven wanneer hoge wind omstandigheden worden voorspeld te verwerven in de komende 12 tot 36 uur. Soms zal het laat in de eerste prognose periode â € ‘6 tot twaalf enkele uren â €’ als de kans voor aanzienlijke wind bestaat, maar er is enige onzekerheid. Een grote wind waarschuwing worden afgegeven wordt afgegeven:

 • Want bergen en uitlopers bij aanhoudende windsnelheden van 50 mijl per uur gedurende minimaal 1 uur of windstoten tot minimaal 75 mijl voor elke lengte worden verwacht
 • Voor de lagere verhogingen bij aanhoudende windsnelheden van 40 mijl per uur gedurende ten minste een uur of windstoten tot ten minste 58 mijl voor elke lengte worden verwacht.

  Een winters weer adviserende wordt afgegeven:.

 • wanneer gemeenschappelijke sneeuw ophopingen worden verwacht tussen 4 en 8 cm in 12 verschillende uren in de bergen en tussen de drie en 6 centimeter in twaalf uur bij afname verhogingen < / li>
 • Wanneer slippen sneeuw wordt begeleid door waait sneeuw over vakantie moeilijkheden te brengen dankzij beperkt zicht.
 • Wanneer wind geblazen sneeuw soms zichtbaarheden zal minimaliseren en een gevaar voor toeristen.
 • Voor het stilzetten van motregen of een combinatie van neerslag stijlen deze soorten als sneeuw en ijzel die van invloed zijn reizen omstandigheden.

  Een dichte mist adviserende wordt afgegeven wanneer wijdverspreide mist zal zichtbaarheden verminderen tot een / 4 mijl of veel minder. Een gevoelstemperatuur adviserende wordt afgegeven wanneer de wind en de temperatuur op te nemen om de gevoelstemperatuur waarden van min 18 tot min genereren vijfentwintig graden. Een vorst adviserende in het hele uitbreidende periode waarin de temperaturen worden verwacht te dalen onder de 32 en 35 graden op verschillende kalme nachten wordt afgegeven. Een stof waait adviserende wordt afgegeven wanneer blaast stof minimaliseert zichtbaarheden onder een mijl. Deze 7 dagen is Wintertijd Temperatuur paraatheid Week in Colorado. Openbare gegevens verklaringen zullen worden uitgegeven door de week om de veiligheid feiten en hulp geven u weet hoe te antwoorden wanneer de winter weer bedreigt.

  Category: vrouw horloges

 • Comments are closed.