Werkdag 3 van Roar voorafgaand aan de Rolex 24 luidt schijnbare luchten en concurrerende gelegenheden

Op de middag van zondag januari vijf, de lijken van snelle sportwagens op de Daytona Speedway Intercontinental werd na helemaal opnieuw veranderd door het geluid van naderende vorst in de plaats, zoals de geblokte vlag viel op de een paar dagen testen voor de 52ste verjaardag van de Rolex 24 At Daytona op 25-26 januari, bekend als de Roar Voorafgaand aan de Rolex 24.

De 2014 gebied voor de raceweekend is een substantiële een persoon, met een oppervlakte van veel meer dan honderd auto’s over de IMSA TUDOR Verenigde Sportscar Championship en de IMSA Continental SportsCar Obstakel. Even collectie zet in het weekend draaien rondjes over het three.56-mijl straat studie cursus op de aardbol midden van het racen als ze klaar zijn voor hun tijd-openingsactiviteiten krijgen.

De snelste schoot van het weekend is geplaatst in Prototype (P) op vrijdag vroeg in de ochtend door de nummer vijf Motion Specifieke Racing Corvette, geduwd door Christian Fittipaldi, met een snelheid van 129,940 mph. De nummer acht Starworks Motorsports Oreca FLM09, geduwd door Sam Bird, overgoten Prototype Obstakel (Pc) zaterdagochtend met een snelheid van honderd twintig five.635 mijl. De Buitengewone Speed ​​Motorsports Tequila Patra ³ n-gesponsord Honda Efficiency Advancement (HPD) ARX-03bs hebben de snelste (1:39.750 / 128.481mph) van de LMP2-spec voertuigen in de prototype koers door de 3-werkdag functie geweest.

‘Hoewel we zijn zeker nemen van foto’s naar beneden te verwerven, we weten dat er nog andere sporen die onze auto of vrachtwagen een heel klein beetje veel beter passen,’ verklaarde Tequila Patra ³ n-gesponsord Overmatig Pace Motorsports chauffeur / operator Scott Sharp. ‘Geen enkel verschil wat we doen, vragen we aan de Rolex 24 eindigen, blijf uit de problemen, hebben een goede betrouwbaarheid en we moeten de end.â € krijgen In GTLM, de nummer 911 Porsche Noord-Amerika 911 RSR, op wielen door Nick Tandy, postte de snelste ronde van de cursus vrijdag middag met een snelheid van 121,405 mph. In de vergelijkbare sessie, Spencer Pumpelly reed de nummer 45 Flying Lizard Motorsports Audi R8 LMS een best tempo van 118,688 mijl in GTD.

â € œDe prototype motorvoertuig is veel gemakkelijker te genereren en zo veel meer all-around Daytona dan de GT auto, ‘Sharp vervolg. ‘Je bent passerende auto’s en vrachtwagens als alternatief voor het verkrijgen van handed elke afzonderlijke ronde. De downforce overschaduwt een deel van de problemen op de grip van de banden. Het is eenvoudiger om dit prototype auto genereren dan worden opknoping op een GT car.A € < / p> Hoewel het rooster van de chauffeurs vereist een zekere van het ideaal in de aarde, werd de aankondiging van het grootste deel van de media, zo mooi als veel mensen die normaal gesproken niet eens racen op hun radar, gericht op de terugkeer van Dempsey Racing de Rolex 24 volgende niet concurreren op de 2013 partij. Dempsey, die sterren in het ABC staking drama â € œGreyâ € ™ s Anatomy, â € zal reizen de nummer 27 Porsche 911 GT de Verenigde Staten met Joe Foster, Marc Lieb en Andrew Davis. Concurreren op de andere Dempsey Racing binnenkomst, de nr. 28, zijn Porsche deskundigen Klaus Bachler, Christian Engelhart, Rolf Ineichen, Lane Willsey en Franz Konrad.

â € ,, Het is € ™ s geweldig om terug in Daytona zijn, we misten het afgelopen jaar, â € vermeld Dempsey, die zal co-drijven de totale TUDOR Verenigde Sportscar Championship jaar met Davis. â €, Wij € ™ ve had een grote hoeveelheid goede herinneringen hier en ideaal blijven we in de toekomst wordt €

Dempsey Racing heeft een aantal sterke afwerkingen geleverd in de Rolex 24 samen met een derde-gebied podiumplaats in de GT-klasse in de 2011 Rolex 24.

â € œIk wil verdienen en ik geloof dat we een echt grote kans dit jaar met de line-up die we hebben, â € Dempsey uitgelegd. â € œTo krijgen dit kalenderjaar met de fusie en de topkwaliteit van automobilisten en de concurrenten die in de industrie â € | Ik kan me voorstellen als we onze allereerste verdienen, zou dit de meest verheugend voel ik het zou een draaiend podium voor de bemanning en mezelf. . â €

In alle media-aandacht die werd geleverd aan Chip Ganassi Racing op zaterdag, en de aankondiging van zijn powerhouse rooster van enkele van beste rijders van de wereld, Michael Shank Racing bestuurder lineup gleed onder ‘s werelds collectieve radar. Dit is niet alleen een probleem voor de gids chauffeur AJ Allmendinger, zelfs zo, die was uitgerust met de minder dan grondig gefinancierd bemanning direct naar de overwinning in 2012. â € œWe gewoon een geweldige tijd, â € Allmendinger uitgelegd. â € œTo zijn klaar om de race twee jaren geleden te verwerven met de groep van jongens was gewoon iets dat zo uniek was en voor mij een bijzonder van de hoogtepunten van mijn beroep. Het zal je wilt additional.â € Allmendinger teamgenoten van die noodlottige verdienen zal een deel van hem in de cockpit te zijn op het moment nog een keer in 2014. Ozz Negri, John Pew, AJ Allmendinger en Justin Wilson zal de No duwen . zestig Ford Riley alle door de Rolex 24 en Pew en Negri zal overgaan volledige jaar drijfplichten. De Rolex 24 at Daytona is de eerste etappe van de Tequila Patra ³ n Noord-Amerikaanse Endurance Cup, een kampioenschap in een kampioenschap voor The Tudor Verenigde Sportcar Sequence. Deze vier superieure tempo uithoudingsvermogen gebeurtenissen, De Rolex 24 op Daytona, de Mobil een twaalf uur van Sebring Gevoed door Verfrissende uit Florida op Sebring International Raceway en de 1000-mijl / tienurige Petit Le Mans Gedreven door Mazda in Street Atlanta obstakel niet alleen de betrouwbaarheid van de auto’s, maar het uithoudingsvermogen van de automobilisten en teams die op te racen. â €,, ik € ™ m blij met onze vooruitgang zo sterk, ‘ scherpe extra. ‘Ik wil het ESM Patra ³ n team bedanken voor al hun uitdagende werken. Iâ € ™ m enthousiast over de Tequila Patra ³ n Noord-Amerikaanse Endurance Cup willen we een kans om te winnen dat hebben. We moeten om een ​​echt goede auto voor de andere rassen hebben deze periode. WEA € ™ re gericht op het verlaten van Daytona met enkele details, en dat zou hulp gevestigde het tempo van de period.â €

Tickets voor de 52e werking van de Rolex 24 At Daytona worden echter aangeboden en kunnen worden gekocht op het internet of door contact op one-800-Pitshop.

Liefhebbers kunnen blijven worden gekoppeld aan Daytona Intercontinental Speedway op Twitter, Fb, Instagram en Pinterest voor de meest up-to-date nieuws de hele tijd verlengd. Liefhebbers kunnen ook houden aan de laatste op DAYTONA Montage, het $ 400.000.000 frontstretch renovatie op de â € œWorld Centrum Racingâ € door het gebruik van # DAYTONARising op Twitter.

Wees er zeker in te schrijven op de West Palm Beach Motorsports Examiner, en het behoud van observeren van je geliefde racers. Als je toevallig een motorsport fan, en weet van een functie, personeel, of menselijke wezen dat je wilt geprofileerde zien , vergeet niet om mij te leren kennen. Ook, zeker om me te observeren op twitter, en bladeren in mijn artikelen over de regionale uitjes, HOAs, verkiezingen, en restaurants.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.