Welke soorten kristallen worden gebruikt in horloges?

Ook geïdentificeerd als acrylglas, kunststof is voorzien van de winst van de resterende redelijk geprijsd, mild en taai. Deze kwaliteiten maken het beste voor sportieve activiteiten en kid’s horloges. Hoewel plastic niet breekt of barst, het doet kras ongelooflijk gewoon, bederven de verschijning van een groot-willen uurwerk. Een deskundige van de juwelier kan buff out licht merken, maar diepe krassen kan toestaan ​​vocht te sijpelen in het mechanisme en condenseren op de binnen. Alternatief is het algemeen wenselijk behandeling in deze gevallen.

Mineraal kristal verwijst naar standaard glas dat warmte of chemisch verzorgd te stoten en krassen doorstaan ​​is geweest. Hoewel het extra bestand tegen krassen, het is veel minder flexibel dan plastic en kan barsten of breken. Hoewel uitzonderlijk, kan dit minder dan overdreven warm of koud problemen materialiseren wanneer het glas is staking botweg deze zo vlak na een warmte thuiskomen op een zeer kille werkdag.

De term kan bedrieglijk zijn. Het kristal wordt niet gevormd uit een werkelijke saffier, maar is een kunstmatige verbinding met precies dezelfde huizen van zijn normale tegenhanger. Hoewel het niet onbreekbaar, het is de beslissing van ultra-luxe oog leveranciers als gevolg van zijn middelen om krassen, scheuren en breuk extra dan glas of kunststof weerstaan. Alleen een diamant of een extra saffier kan krassen op het gebied. Door zijn lange levensduur, zijn bijzonder gediamanteerde snijders nodig te snijden en de vorm van de glazen, de productie ervan de meest kostbare uitzicht kristal direct beschikbaar. Rolex maakt gebruik van saffier kristallen in een flink aantal van zijn ontwerpen, hoewel Seiko en Citizen gebruiken op een aantal van hun grote-end producten.

De vorm van kristal kan het prijskaartje en de waarde van een blik op beïnvloeden. Wanneer het bijna moeilijk te achterhalen van de aard van de blik op kristal door te zoeken op het, kan een zeer eenvoudige scratch test uitgevoerd. Hoewel deze methode niet wordt voorgesteld of waterdicht, het is een korte en eenvoudige manier om de kristallen te testen. Alleen het verwerven van een scheermesje en uit te proberen om een ​​beetje kras op een onopvallende gebied van het glas zetten. Als de ruimte blijft glad en ongemarkeerde, het kristal is, het meest waarschijnlijk, saffier.

Als echter in twijfel of angstig van schadelijke het uitzicht, kijk op uw buurt juwelier. Deze zeer getrainde ervaren kan uw cheque studeren uit en adviseren u over de ontwikkeling, de moeite waard en de behandeling.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.