Water-Resistant Horloges voor vrouwen van alle leeftijden

Nixon is een favoriet te midden van gekwalificeerde skiërs, snowboarders, surfers en skate boarders te wijten aan het feit dat ze zo lang duren als ze zijn trendy. Aspect van die taaiheid is in het feit dat alle van de horloges zijn waterbestendig. Sportieve variaties kunnen tot 660 voeten waterbestendig zijn, maar zelfs de keramiek, hout en leer-based horloges zijn een zekere 100 tenen. Standaard kenmerken van Nixon horloges zijn een Zwitserse ontworpen ontwikkeling, mechanisch wond 3-hand-acties of digitale acties.

Timex is het geprobeerd met behulp van en legitieme horloge van de sporter, van marathonloper tot tennis deelnemer roeier. Timex heeft Activiteit en buiten collecties voor vrouwen en beide even categorieën hebben een selectie van h2o resistente soorten. Alle types zijn gemaakt om licht-gewicht en lijken met verschillende atletiek gemotiveerd mogelijkheden, zoals hart-en niveau-schermen, ronde tellers, GPS technologische knowhow en eventueel digitale of analoge beweging displays. Timex’s Design en stijl selectie levert dezelfde robuuste ontwerp als de activiteit en Outdoor horloges maar met modieuze leren en roestvrije metalen aansluiting bands

Citizen is een enorme deelnemer aan het observeren milieu en voor superieure motief. Als ze niet willen, zouden de huiseigenaren van een burger niet naar een andere horloge aan te schaffen in hun leven. Verwachten dat een aantal van de ontwerpen van de veel kwetsbaarder vrouw om opgenomen te worden op honderd voet, hoewel de meer belangrijke horloges worden gewaardeerd tegen 990 voeten. Alle Citizen horloges gebruik bewegingen van Citizen-owned onderneming Miyota. Miyota is overgestapt op het voeden van de acties met kwikvrije batterijen, maar Citizen produceert ook Eco-Genereer horloges (ook h2o resistent), waarin organische en kunstmatige milde gebruiken om op te laden.

Tissot kunnen grote-stop horloges, het leveren van traditionele mode en vakmanschap. Tissot heeft een aantal collecties die de selectie van sportief tot exquise. De sportievere modellen zijn gedacht unisex en de meeste zijn waterdicht tot 330 m, maar de meer vrouwelijke soorten mag niet worden verwaarloosd, want zelfs individuen zijn bestand tot honderd meter.

Category: Horloges

Comments are closed.