Wat zijn schokbestendige horloges gebruikt voor?

schokbestendige horloges worden gedragen door personen wier stappen eindresultaat in ruwe bonken of kloppen van hun pols op elke dag objecten. De schokbestendige horloges minimaliseren van de zorg van accidentele schade.

De schokbestendigheid van horloges voldoen aan ISO 1413 mogelijk maakt personen die werken met flinke uitrusting, schokkende krachten en waarschijnlijk gevaarlijke kwalen vertrouwen hun mening zal zeer waarschijnlijk blijven operationeel in omstandigheden vaak veel te grof voor aanzienlijk minder robuuste horloges te zijn.

duikhorloges gebouwd om aanzienlijke diepten weerstaan ​​algemeen bereiken de schokbestendige normaal nodig is door de ISO 1413. Het extra vermogen in de behuizing en schokbestendigheid nodig op diepte duikers in staat stelt in een constateren dat zal overleven breken in objecten onder water.

Horloges merkproducten en geadverteerd speciaal dicht bij grote hoge kwaliteit te krijgen certificering om hun eigenaars van de kwaliteit van het gebouw zo goed als de stevigheid van de check-out te verzekeren.

Category: sporthorloges

Comments are closed.