Wat zijn Luminous Horloges?

Guido Panerai ontwikkelde de eerste lichtgevende horloges voor gebruik in de Italiaanse marine. In de vroege component van de twintigste eeuw, experimenteerde hij met lichtgevende stoffen en produceerde een procedure in de eerste plaats gebaseerd op een mix van radium bromide en zinksulfide. Hij bereikte een patent voor zijn verbetering in 1915 en ontwikkelde vervolgens het oog geïdentificeerd als Radiomir, die een legendarisch uurwerk werd.

engineering voor lichtgevende horloges maakt gebruik van kleine benzine lampen die zijn self-driven. Door het gebruik van Zwitserse techniek, een glazen buis uit een benzine genaamd tritium. Een lichtgevende stof bedekt de glazen buis. Deze brandstof lichtengloed extra fel dan de van tevoren toegepaste lichtgevende verf en uiteindelijke een uitgebreid de tijd – zelfs tot 25 jaar. Zij dragen geen straling risico Zelfs wanneer het tritium benzine ontsnapt, de totale straling die zou uitkomst onbeduidend.

De radioactieve dreiging van radium werd in eerste niet herkend. Het is echt echt radioactief in moeder natuur. Voornamelijk omdat providers belandde niet bewust van dit risico, hebben veel items zijn ontworpen met het afgezien van de zelflichtgevend observeren. Voorwerpen van dit soort als schakelaars en apparaten voor uitlezing aan boord van vliegtuigen zijn geproduceerd met de inhoud, dat is veel meer zeer effectief dan uranium. De materialen zullen niet vergaan voor extra dan 16 eeuwen. In de jaren veertig, Panerai begon het proces naar veiliger horloges en gepatenteerde nog een andere aangeduid als Luminor verbinding, die tritium vrij dan de eerder mengsel toegepast Radiomir horloges benut. Dat gezegd hebbende, tritium toch bood een toxisch risico dankzij de radioactieve deeltjes, maar ze niet invoeren door de poriën en de huid. Het is gevaarlijk pas na het voeden op levensmiddel of drinken h2o die het bevat, maar zelfs dan, het vergaat in het menselijk lichaam binnen van een paar maanden.

De meeste van de huidige dag lichtgevende horloges maken gebruik van een stof geïdentificeerd als Enorme-LumiNova, die gebruik maakt van pigmenten die lichtgevende zijn. Het maakt gebruik van strontiumoxide aluminaat chemie, die de horloges goed verlichte zal maken. De LumiNova absorbeert daglicht en in dertig minuten wordt volledig opgeladen kan de hele avond duren. De veilige en gezonde Super-LumiNova materiaal wordt gebruikt door alle belangrijke blik op merken.

Category: luxe horloges

Comments are closed.