Wat zijn Geautomatiseerde Dial Horloges?

Mechanische horloges die automatisch, of zelf-wikkeling zijn, werken net als een handmatig wond uurwerk in zinnen van het vertellen van de tijd. Deze automatische horloges, anderzijds, een aspect gewogen, halfronde rotor achter de beweging. Deze rotor zwenkt weer en weer met de natuurlijke bewegingen van je pols, die het mogelijk maken voor het naar de drijfveer wond houden. Automatische horloges algemeen winkelen kracht tot twee keer direct na die de beweging zal eindigen en het uitzicht zal moeten worden gereset. Het is belangrijk om te onthouden dat deze horloges alleen zolang de rotor wordt onder druk gezet om draaien naast zijn as worden geautomatiseerd.

meeste mensen affiliate automatische horloges met ingewikkelde mechanische handelingen en niet veronderstellen over de zinsnede ‘automatisch’ wanneer overweegt kwarts, of batterij-aangedreven, bewegingen. Quartz horloges niet de vraag kronkelende zij rijden op een batterij, maar deze batterij zal kleden in uit, wat betekent dat het niet eeuwig kan draaien als een mechanische check out kan. Seiko bereidde een kinetische kwarts beweging die werkt door middel van een gewogen rotor kracht die de batterij oplaadt, zodat het kan werken decennia maken. Deze technologische know-how wordt aangeduid als een kinetische quartz uurwerk of een auto-quartz uurwerk.
p Er zijn geen voordelen voor automatische horloges in zinnen van tijdwaarneming precisie. Het kenmerk wordt gebruikt gewoon als een zorgeloze luxe, waardoor het mogelijk is voor u op uw horloge met uit nadruk over dagelijkse winden te zetten.

Sommige mannen en vrouwen zou willen om een ​​dierbare uurwerk slaan of hebben een diepgaand assortiment van uurwerken die ze draaien bij wijze van. Een geautomatiseerde of zelfopwinding horloge houdt alleen de blik op continu bezig als er beweging is en wanneer de blik op wordt opgeslagen, zal het stoppen. Een blik op die niet actief kunnen last hebben van inbeslagneming in de tijd en zal de vraag sterk geprijsd doen het werk om het te herstellen in zijn passende werk kwaal. Check out winders zijn een manier om te stoppen deze problemen omdat zij slaan het genieten en draai het op willekeurige tijdstippen om de beweging van je pols te emuleren, zodat monteurs van uw horloge te houden joggen.

Category: sporthorloges

Comments are closed.