Wat zijn chronograaf horloges?

Een chronograaf is een waarnemen met tijdwaarneming capaciteit zo mooi als de mogelijkheid om functionaliteit als een stopwatch. Een chronograaf kan worden uitgerust met als paar als 1 of zo veel als 4 sub-wijzerplaten, afhankelijk van de precisie en de stijl en het ontwerp van het uitzicht. Elke constateren dat een stopwatch complicatie wordt gedacht aan een chronograaf, geen onderwerp hoe duur of goedkoop het uurwerk is.

De term chronograaf is afgeleid van het Latijnse tekst ‘chronos’ en ‘grafiek’ waarin tijd en grafiek respectievelijk betekenen,. Het is belangrijk om de verandering tussen een stopwatch en een chronometer herkennen als we kijken naar de koop van een van deze uurwerken. Een chronograaf is elke genieten met een individuele stopwatch-functie, en zijn precisie kan variëren, maar chronografen hebben de neiging om vrij precies te zijn, aangezien zij gewoonlijk beschikbaar worden gesteld op de grote-stop Zwitserse uurwerken. Een chronometer, echter, is een officieel gelicenseerd chronograaf wiens precisie is geanalyseerd. Alle chronometers zijn chronografen, maar niet alle chronografen voldoen aan de hoge eisen van essentieel belang om een ​​vergunning als chronometers. Een geniet die kwalificeert als een chronometer het bekend op de wijzerplaat, scenario of in de literatuur het uurwerk zal maken.

tegenstelling tot reguliere kennis, heeft de chronograaf niet van oorsprong uit Zwitserland. De te beginnen met chronograaf werd in Parijs in 1821 geproduceerd door horlogemaker Nicolas Rieussec, en door 1822 de gadget werd gepatenteerd. De populaire met deskundigen, sporters en gebruikers van de militaire diensten te genieten gedraaid, en door de 20e eeuw meegemaakt om te zetten in een nietje van ras auto chauffeurs en astronauten. In de 21e eeuw, zijn deze uurwerken echter gebruikt door de identieke soorten van individuen, maar extra vaak de chronograaf wordt gedragen voor de mode, gezien het feit dat chronografen zijn nu verkrijgbaar op meer betaalbare verkoopprijzen.

meeste chronografen functioneren mechanische acties, met de stopwatch als een complicatie die helpt hen gezochte direct na delen van vakmanschap en techniek. Deze uurwerken kost veel meer dan horloges van zeer vergelijkbare kwaliteit verstoken van de stopwatch complicatie. Kwarts, of batterij-aangedreven, chronografen bestaan ​​ook, zo goed als modellen die een hybride van de twee, waarbij een mechanische beweging opereert de chronograaf, maar de tijdwaarneming mechanisme is kwarts hebben.

Category: mannen horloges

Comments are closed.