Wat komt over als een kind Horloges Gewelddadige Shows?

In een hoorzitting met de de Amerikaanse Senaatscommissie voor Handel, Wetenschap en Vervoer in 2007, nationale TV Geweld Onderzoek onderzoeker Dale Kunkel, Ph.D., gaf dit verschrikkelijke figuur – van 10.000 tv-cursussen in de beoordeling onderzocht, over 60 procent bevatte geweld. Vijftig procent van de mensen die geassocieerd fataal geweld, en ongeveer 23% van hen betrof een pistool. In overeenstemming met Kunkel, kan de onveilige uitkomsten van televisie geweld worden onderverdeeld in 3 categorieën:. Studeren agressief gedrag, desensibilisatie naar slachtoffers van geweld en betere zorg van geweld

De initiële ene is misschien wel het meest opvallende – wanneer kinderen zien gewelddadig gedrag, ze zijn een stuk meer mogelijk om deel te nemen aan geweld of tonen intense gewoonten. Individuen gedrag zou kunnen betrekken raken andere jongeren, het breken van speelgoed of huis voorwerpen of momenteel te betekenen voor dieren. Een ander detail te behouden in het hoofd is dat jonge kinderen onder de leeftijd van acht jaar niet in staat zal zijn om over te brengen aan het grote verschil tussen werkelijkheid en fantasie, herinnert de Universiteit van Michigan Welzijn Procedure website.

Een extra alarmerend acties die je zou kunnen zien is desensibilisatie tot geweld. Dit kan eventueel betekenen dat uw kind is veel meer eelt over de emoties of pijn van sommige anderen – niet geweldig in alleen – maar het heeft ook een extra effect, suggereert Kunkel. In tv en films, zijn personages meestal het uitvoeren van punten die ernstig zou verwonden van een persoon in het echte dagelijkse leven. Wanneer kleintjes niet in staat zijn om de verandering tussen feit en fantasie te vertellen, kunnen ze ogen is het echt waarschijnlijk te springen uit een dak of uit een verhuizen leren met uit het ontvangen van schade. Kunkel noemt dit de & quotsanitized en glamour ‘-model van de functies. Sommige gewelddaden worden zelfs afgeschilderd als humoristisch. Als u ontdekt dat uw kind is zeer angstig, heeft nachtmerries of vertoont tekenen van paranoia, het kan ook een indicator van bekendheid aan geweld op tv zijn.

De meest evidente detail moeders en vaders kunnen doen vrij van de gevolgen van tv-geweld te blijven is om volledig uitschakelen van de tv en media units – terwijl als je kinderen die gewend zijn aan het bekijken van tv hebben, kan dat eventueel een tall aankoop. In plaats daarvan proberen om tabs te behouden op wat je kinderen naar kijken. Normaal gesproken testen op minimaal een persoon aflevering van een nieuw tv-systeem dat ze aan het bekijken bent te krijgen een gaan voelen voor de mate van geweld en de dop van de aandacht op de tv rankings gedemonstreerd op de aanvang van de te demonstreren. A & quotV ‘in de scores staat voor geweld, en & quotFV’ staat voor fantasie geweld. Als je ziet geweld met inachtneming met uw kleintjes, spreken en hen in staat stellen te weten dat wat ze aan het bekijken bent is onrealistisch en dat een ware bepaalde persoon vreselijk schade in een gelijkwaardige situatie zou zijn geweest, geeft de Amerikaanse Academie van Youngster & Adolescent Psychiatry .

Category: luxe horloges

Comments are closed.