Wat is nieuw voor de Kentucky Rolex 3 Werkdag Celebration

Maak strategieën voor 28 april-Might 1 dit jaar te zien zijn bij de Kentucky Rolex Een paar Werkdag Occasion aan het Kentucky Horse Park. Door verbeteringen gebouwd naar het Park ter voorbereiding van web hosting de 2010 Milieu Equestrian Video games vorige Tumble, zij slechts zeer weinig vraag het Kentucky Horse Park is een toonaangevende faciliteit. Nu, met wat extra unieke toevoegingen aan de Rolex agenda, je zou niet willen missen op uit!

  • Het was gewoon de Internationale Reining en World Freestyle Championships zal er op de Kentucky geïntroduceerd Horse Park tijdens Rolex. Dit moet echt boost toeschouwer aanwezig in aanvulling brengen toegevoegd wereldberoemde ruiters naar Kentucky.
  • Nieuw dit kalenderjaar, toeschouwers wellicht behouden tot 8 plaatsen voor een ‘bumperkleven’ ervaring samen delen van de cross-regio cursus op zaterdag.
  • Ariat is de officiële kleding en schoeisel sponsor van Rolex. Kijk naar de Rolex Kentucky Ariat Verzamelaars Jacket die kunnen worden nu vooraf aangevraagd en opgehaald tijdens Rolex. Perfect voor een eventueel winderige dag van de Lente!
  • Ticketing pakketten en opties zijn er en kunnen online worden gekocht.

    Category: mannen horloges

  • Comments are closed.