Wat is de oorsprong van Movado Horloges?

De oorsprong van de Movado Kijk naar Company begon in Zwitserland in de 12 maanden 1881. Een jeugdige 19-12 maanden-vorige man genaamd Achilles Ditesheim begon het bedrijf als een bescheiden atelier. Hij huurde slechts zes horlogemakers om uitvoerige de werkorders. De titel van het bedrijf werd verbeterd tot Movado, dat betekent ‘normaal in beweging’ in 1905.

In het jaar 1912, Movado revolutie in de weergave bedrijf met zijn patent Polyplan layout. De beweging werd ingesnoerd in am ongebruikelijke wijze, bestaande uit 3 unieke lagen maken het mogelijk het systeem past in de gebogen toestand. Deze nieuwe stijl en design volgde de curve van de pols, waardoor een extra knus in goede vorm.

De jaren 1930 markeerde een tijd van transformatie in de aarde van horloges. Het was gedurende deze tijd dat Movado vrijgegeven zijn elektronische observeren. Deze horloges zijn uitzonderlijk voor de reden dat de tentoongestelde allebei van die de uren en de minuten. In 1946, horloges aangepast als er veel meer door het tentoonstellen van kalenders en een self-kronkelende functie.

In het kalenderjaar 1947, Movado introduceerde de speciale een dot stijl en ontwerp dat het om bekend staat. Deze check-out werd aangeduid als de ‘Movado Museum View,’ en werd gemaakt door Nathan George Horwitt. Deze stip geeft de zon op belangrijke middag.

In het jaar 2006, Movado gevierd honderd vijfentwintig meerdere jaren in de sector uitchecken. Om deze functie te herdenken de organisatie produceerde de M125 selectie. Deze collectie van horloges zijn voorzien van een speciaal scherm gekenmerkt alleen door de cijfers een, twee en 5.

De Movado horloge bedrijf heeft meer dan honderd blik op patenten. Het heeft ook veel meer dan tweehonderd prijzen voor zijn types. Er zijn meer dan 25 Movado boetieks over de hele Verenigde Staten.

Category: sporthorloges

Comments are closed.