Wat gebeurt er als een man of vrouw Horloges Veel te Substantieel televisie?

De uitkomsten van de 2009 Amerikaanse Tijdsbestedingsonderzoek, die werden uitgebracht in 2010, toonde aan dat de gewone, de Amerikanen 15 jaar en rond besteed minstens 2.8 enkele uren voor elke dag zien Television. Dit is goed voor ongeveer 50% van de vrije tijd, merkt de BLS.

In overeenstemming met een American Heart affiliatie onderzoek door CNN geciteerd op haar website, volwassenen die extra dan vier uur televisie keken ingesteld voor elke dag waren 80 pct extra mogelijk om te sterven aan hart-aandoening. Het is niet de ware Tv zien, maar de vermindering van de lichamelijke oefening veroorzaakt door abnormale TV-toestel kijken dat verkoopkansen voor uitdagingen zoals coronaire hartkwaal en gewicht te bereiken, volgens de auteurs van de studie. welzijn

The Kids ‘Health website merkt op dat extreme televisie te zien – dat wil zeggen, meer dan twee uur voor elke werkdag – kan fysieke en sociale vooruitgang bij kinderen te bewerkstelligen. Ze zijn extra kans op overgewicht en beeldscherm intense gedrag als een eindresultaat van het bekijken van gewelddadige handelingen op het scherm zijn.

Category: luxe horloges

Comments are closed.