Waarom doesn t Technologie Y don horloges?

Afbeelding credit rating:. brkic87 – & copysxc.hu/brkic87

Verscheidene hebben gewezen op de werkelijkheid dat Generation Y’ers, op de volledige, niet horloges te dragen Om mensen van eerdere generaties, dit wordt opgemerkt als een indicator van een inherente gebrek aan verantwoordelijkheid, een onwil om agenda of bereiden op voorhand, en zelfs een gebrek aan professionaliteit. Maar wat zijn de echte goede redenen dat Generation Y’ers niet zal hebben op horloges ? Een handvol reacties van Gen Y’ers over waarom ze niet zal hebben op horloges: ‘Ik kijk op mijn mobiele telefoon zo vaak ik niet moet lijken op een horloge. ‘‘ Er zijn klokken in alle plaatsen, waarom heb ik zal een cheque nodig out? ‘ ‘Ik zal niet van de manier waarop het voelt.’ ‘Het is eigenlijk gewoon een kwestie verder te blijven houden met, en ik heb nooit zoals het verwerven van het op mijn arm.’ ‘Een geniet alleen heeft een punt. Mijn telefoon doet de ontspanning. ga ik mijn mobiele telefoon vast te houden. ‘‘ Ik moet je niet wilt dat een tan lijn. ‘‘ We krijgen de tijd bijna overal, op onze desktops , op onze telefoons, op de wanden, op de televisie … waarom hebben op (een genieten)? ‘ Van alle ondervraagde mensen, het merendeel antwoordde dat ze weten dat de tijd, omdat ze kijken naar hun telefoons. Slechts een paar uitgesproken dat zij voelden geen moet kijken op de tijd.

Om door te gaan om bij te blijven met alle technologie Y informatie , vergeet niet om de leidende scrollen en klik op de knop Abonneren eerder genoemde. Vul uw e-mailadres om de meest effectieve Era Y informatie en inhoud van artikelen te verwerven.

Voor extra op Gen Y:

Doet Technology Y toch zie elektronische media als aanzienlijk minder belangrijk dan conventionele media

8 normen over de manier waarop technologie Y denkt

7 eigenschappen van het postmodernisme in Generatie Y

Category: sporthorloges

Comments are closed.