Waarde van Antiek Goud Horloges

antieke aanzicht gevallen zijn meestal gemaakt van roestvast metaal of een base metallische elementen die directe, ijzer, koper, tin of zink bevat. Sommige horloges zijn & ldquogold plated & rdquo of & ldquogold geladen. & Rdquo vintage of antiek-goud gevulde horloges zijn iets typisch. Het bereik van-goud gepropt horloges begint bij 9k. Deze horloges zijn over het algemeen geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. Horloges vervaardigd in de Verenigde Staten beginnen vaak uit bij 10k. De 10k goud gevulde observeren wordt gevolgd door de toegenomen waarde 14k en 18k gouden horloges. Er zijn geen 24k gouden horloges om de reden dat het goud is ook glad en kwetsbaar voor schade.

De waarde van een vergulde of goud gevulde waarnemen wordt bepaald door de dikte van de goudlaag dat is gesoldeerd op een stalen onderstel situatie. Een gegalvaniseerde goud genieten is 14k of meer met een laagdikte niet minder dan 0,175 micron of een miljoenste van een meter. Een vergulde genieten van een minimaal dikte variërend van 0,5 micron tot micron two.5. A-goud gevulde waarnemen heeft een laagje goud tweehonderd keer dikker dan de zwaarste vergulde uurwerk en instructies belangrijke dollar. Meest klassieke gouden horloges hebben micronniveau gestempeld op de binnenkant van de zaak terug.

Het uitzicht kan eventueel een markering, dit soort als & ldquo1/20 14k GF & rdquo, binnen de zaak terug. Dit betekent dat one/20th Volledige vet goud 14k moet zijn. It & rsquos niet ongebruikelijk voor de goud gevulde laag te slijten en de basismetaal bloot door normaal gebruik. Dit devalueert aanzienlijk het horloge.

Met ingang van juli 2010, een ounce goud werd gewaardeerd op ongeveer $ 1210. Een vintage 18k genieten misschien wel halen een waarde in de buurt van dat volume. De gouden artikelen verdient de blik op $ 750, naast enkele uitkering wordt in de identificatie van de fabrikant en de kwestie. Sommige juweliers zullen kopen 18k gouden horloges, gooi afwezig de mechanische beweging, en verzachten langs de gouden situatie en bellen als schroot te koop. Een afgedankte mid-level 1950 18k Cyma AutoRotor blik op kan bevorderen voor de juiste dezelfde prijskaartje als een afgedankt superieure-end 18K Omega Constellation.

Gouden horloge kosten kunnen rsquot normaliter & Be geïdentificeerd door het prijskaartje van goud door jezelf. De modelnaam van het goud genieten, eerder al vermeld, bepaalt de verkoopprijs van het genieten, door het probleem van het uurwerk en het ontwerp aangenomen. Een ongerepte fifties 18K gouden Rolex Oyster Perpetual volwassen mannen & rsquos uitzicht kan bevorderen voor $ 3, 795. Een vergelijkbare klassieke heren & rsquos genieten, dit soort als een late-1940 18k Eterna, verkoopt voor geen extra dan $ 745. Eterna ontbeert de naamsbekendheid in vergelijking met Rolex. De Eterna & rsquos prijs is geïdentificeerd door zijn pond in goud.

Category: mannen horloges

Comments are closed.