Vroege Record van Horloges

Achtergrond van leefstijl

Alle mensen geniet gadgets: van intelligente telefoons, iPods en GPS-toestellen de lijst gaat maar door. De meesten van hen maken ons leven minder ingewikkeld, zo niet extra ingewikkeld. Waarschijnlijk weer een paar honderd decennia, de unieke gadget, voor zover we een gadget als een kleine, individuele, enorm ingewikkeld elektrisch of mechanisch instrument, kunt definiëren is het horloge. Momenteel maken verschillende voorspellen al het kijken naar zal worden gewijzigd of waarschijnlijk nu is veranderd door de cellulaire mobiele telefoon, maar sommige anderen reden hebben om onze gehechtheid aan horloges voelen is veel veel te sterk voor hen om weg echt zo gemakkelijk gaan. < / p> Van de opleiding de klok werd uitgevonden vlak voor de check-out. Voorafgaand aan de 15e eeuw, had klokken werd gerund door opknoping gewichten – of veel meer juist zijn, door de zwaartekracht – die hing naar beneden en trok aan de tandwielen die bleek in de beweging van de klok. Verschillende mechanische klokken zijn blijven op deze manier gemaakt. Gesneden Koekoeksklokken met deze ijzeren gewichten in de vorm van dennenappels die naar beneden hangen aan een ketting zijn echter zeer algemeen. Op een bepaald punt tijdens de vijftiende eeuw net wanneer is onduidelijk Duitse klokkenmakers de uitvinder van de ‘veer’. De drijfveer is een spiraalvormige veer in louter de beweging van het horloge die strak kan worden geliquideerd. Als de lente afwikkelt door zichzelf, het bevoegdheden van de klok of te genieten. Nu, vooral als gevolg van de drijfveer, klokken wilde niet langer te beperken tot een hangende situatie op een muur of op een toren. Ze kunnen plat worden gelegd, gevestigd op een bureau grote, of zelfs gedragen allemaal voorbij. Miniaturisatie over de daaropvolgende een aantal een lange tijd geleidelijk gegenereerd kleinere en kleinere klokken totdat het bleek realistisch om een ​​all-around opgehangen aan een ketting dicht bij je nek.

Het is echt moeilijk om te zeggen wie het was bijzonder dat de check uitgevonden uit, simpelweg omdat als klokken groeide kleinere en kleinere, is het moeilijk om te zeggen wanneer kleinere klokken gestopt steeds klokken en begon het krijgen van horloges, maar door het midden van de zestiende eeuw, horloges was het krijgen van een veel meer typische, hoewel rendabel om slechts een handvol.

In het midden van de zeventiende eeuw, zakhorloges groeide geliefd te worden. Dit werd waarschijnlijk ingegeven door een transformatie in de mannenmode: volwassen mannen begon op vesten, die een handige plek om het oog smullen aangeboden te zetten. Het was een geweldige deal veel verstandiger dan een persoon voortdurend zwaaien al om je nek hebben. Deze vroege horloges werden zijn notoir onnauwkeurig. Als het voorjaar afgebouwd, het ingericht een stuk minder elektriciteit aan het observeren. Wanneer de veer strak werd gewikkeld, het uitzicht liep net zo goed snel, en toen het rennen, het uitzicht liep veel te geleidelijk.

In 1657, een belangrijke uitvinding drastisch verbeterde de nauwkeurigheid van horloges en klokken . Zowel Robert Hooke, of Christiaan Huygens (dit wordt betwist) de uitvinder van de ‘balans lente’. Een blik echappement regelt de overdracht van de elektrische stroom van de drijfveer om het horloge apparatuur trein. De toevoeging van het saldo lente tot het handwiel, diende het echappement levert vermogen van de drijfveer om de versnelling in de praktijk een aanzienlijk veel meer regelmatige en betrouwbare manier dan voorheen mogelijk was.

Als uitnemers geleidelijk aan verbeterd , deed precisie. Een grote impuls die de ontwikkeling van nieuwe observeren technologische innovatie was de noodzaak om voor de exacte tijdwaarneming in de zeevaart. Het was snel genoeg voor de navigators om hun lengte-houding vast te stellen door de hoek van de Poolster op de avond horizon, maar het bepalen van een longitudinale houding op de volle zee ervaren meestal al een exacte wetenschap met misschien verwoestende gevolgen als je vergist.

De voortgang van de chronometer, een blik op of klok van nauwkeurige en verantwoorde nauwkeurigheid, toegestaan ​​navigators op schepen om hun lengte correct vast te stellen. Dit werd uitgevoerd door het evalueren van de situatie van de zon aan de hemel bij hun huidige gebied met de zon erkende positie rond de nulmeridiaan bij Middag Greenwich impliceren Time (GMT), die was opgenomen in acht nemen van de door de chronometer van het schip. Als de chronometer zat er zelfs een heel klein beetje, kan navigators goed berekenen een verkeerde houding, het creëren van hen blijken te zijn schipbreuk van de vermiste op zee. De zoektocht naar een nauwkeurige chronometer wordt opgetekend in een grote e-book genoemd Longitude, door de maker Dava Sobel.

Category: sporthorloges

Comments are closed.