Vrijdag brengt hele dag racen om de Rolex 24 at Daytona beginnen weekend

Op vrijdag 24 januari zal de eerste bolvormige van de Ferrari obstakel voor de grote banken van de Daytona Speedway Global krijgen tegen 10: dertig uur, het markeren van de eerste formele race van de 2014 IMSA tijd . Scuderia Corsa automobilisten Harry Cheung en Jon Becker kwalificeerde zich op pole voor het feest. Het sanctiesysteem, dat is opgericht uit een fusie van de Grand American Sports Car Racing Collection en de American Le Mans Sequence, zullen hun inaugurele tijd vieren door te oordelen wat kan worden aangevoerd om slechts een van de grootste sportscar gelegenheden in de omgeving van de Rolex 24 at Daytona zijn. De ultieme oefening vlak voor de twee keer over de klok feest duurt meestal plek om elf: dertig uur Na afloop van de werkdag, de BMW Performance 200, jaar opener naar de IMSA Continental Tire Sportscar Challenge, is gevestigd milieuvriendelijke gaan op een: vijfenveertig pm

Rolling af in de pole position in de 2 ½ uur getimede race zal de Grand Sport binnenkomst No vijftien zijn Multimatic Motorsports Mustang Boss 302 R, die mede dankzij Jade Buford en Scott Maxwell. Buford bedekte het tempo charts voor de duur van de Donderdag € ™ s kwalificatie met een ronde van honderd en ten.651 mijl.

Jeff Mosing, die co-rijden met Eric Foss, was snelste in de Sport Touring rijopleiding de nr. 56 Personeel TGM BMW 328i met een ronde van 102,718 mph.

Blijf afgestemd op deze kolom voor een blijvende bescherming van de aanloop naar de Rolex 24 at Daytona, als zeer goed als diepgaand onderzoek en leven rapportage van de speedway dit weekend. Wees er absoluut zeker van te abonneren op de West Palm Beach front Motorsports Examiner, en het behoud van observeren van uw favoriete racers. Als u een motorsport fan zou kunnen zijn, en weet van een viering, groep of persoon die je graag zou willen zien geprofileerde, vergeet niet om mij toe te kennen. Ook positief zijn voor mij te observeren op twitter, en ga door mijn content artikelen over nabijgelegen uitjes, HOAs, verkiezingen, en plaatsen om te eten.

Category: sporthorloges

Comments are closed.