Vormen van horloges die gaan met een Match

Draag een nylon band met een zilveren confronteren als je op zoek bent naar een ontwerp dat is uitwisselbaar in uw garderobe. Nylon banden hebben Britse marine oorsprong, zodat ze eenvoudig en ingetogen genoeg om te dragen met uw werk gaan goed samen met. Kies een riem in bruin, marine, zwart of grijs voor flexibiliteit. Aan de andere kant, kaal in gedachten nylon is alleen acceptabel voor een informeel zakelijk kostuum codes. Kleden in een Dressler stijl voor boardroom conferenties of als u een striktere dresscode.

Gebruik uw dagelijkse lederen band kijken met een twee-stuk tegemoet te komen. Kies op een stijl met een zwarte of bruine lederen band, als deze kleuren zijn traditioneel en flexibel. Zorg ervoor dat uw band overeenkomt met de kleur van je match. Alligator is een aanvaardbare band textuur voor enterprise gelegenheden. Rose goud en zilver zijn gemeenschappelijke ontwerpen voor het beleg. Stick met mechanische, in tegenstelling tot digitaal, als een minder-dan-discreet lijken afkomstig van uw check-out wordt niet gewaardeerd in het bedrijfsleven.

Gown up formele situaties met een basis jurk uitchecken. Bij andere soorten schreeuwen newbie wanneer gecombineerd met een smoking of ‘s nachts fit, een jurk horloge is een smaakvol accessoire. De meeste stijlen zijn mogelijk mechanisch of kwarts, en echt zelden zijn ze digitaal. Chrome zilver is een ideale en veelzijdige kleur die lijkt klassieker uit een zwart gaan goed samen met. Dit ontwerp is een uitgave – een acht met het onderscheiden van gegevens en vakmanschap dat zal definitief een leven .

Kies uit een gouden observeren aan te trekken met bruin of tan past. 3-delige voldoet zoeken dapper met een gouden oog. Echter, wanneer het gaan voor het goud, het verwerven van de ingetogen route en kleden zich in het onder je overhemd manchetten weg te houden van het tonen flitsende tijdens vergaderingen met klanten. En, het behoud van het veel groter dan het dagelijkse leven afmetingen voor andere gelegenheden. Commit in op maat gemaakte informatie en blijf weg van de aanvragen van dit soort als een piepend alarm of rekenmachine.

Category: Horloges

Comments are closed.