vijf Fantastische en Duurzame Sport Horloges voor mannen en dames 2013 – 2014

vinden van een Kijk dat duurt

Ik ben het soort mens dat heeft om een ​​kijkje te hebben op geen kwestie wat ik uitvoeren. Dit geldt voor de vraag of ik die opereren vanuit, overbrengen bakken, of zelfs slapen. Met alle druk ik op mijn horloge is het echt een fantastisch idee om een ​​redelijk geprijsde sportieve activiteiten te bekijken dat is stevig meer dan genoeg te verdubbelen als een sport kijken voor mijn get-up-and-go persoonlijkheid. In dit schrijf-up Ik zal u een paar functies om lijken in een fantastische sportieve activiteiten geven overzicht en kies vervolgens

geeft u een lijst evalueren mijn 5 favorieten in 2013 en 2014.

6 nummers te verschijnen voor een fantastische Sportactiviteiten Bekijk Lopers en Marathoners Voor Divers Voor Andere Atletiek een. Cijfers Hoewel ik vrij specifieke niemand zou met mij eens, ik geloof dat het kan een goed idee om grote cijfers voor de atletiek te observeren zijn. Op deze manier heb ik nooit uit te checken en focus om snel de tijd. twee. Toetsen Button locatie, in mijn mening, is een van de veel meer belangrijke punten om te verschijnen in een sportieve activiteiten uitchecken. Dit is met name belangrijk als u eigenschappen zoals de timer voor runs gebruikt 3. H2O Weerstand Of je zwemmen of niet h2o weerstand is vaak een goed concept met alle sportieve activiteiten kijken. Ik heb verschillende horloges Ik heb geruïneerd dan de een lange tijd dat we gewoon veel veel te lang worden blootgesteld aan de elementen ervaren. Ik ben voorstander van op zijn minst een honderd meter. 4. Lap en Split Moments Als je het even welk type van de sportieve activiteiten zoals werken, paardrijden of zwemmen, het bezit van een keuze om te blijven je schoot situaties te houden en breken gevallen is echt essentieel. Dit helpt je ook al bent u het onderwijs, zodat u weet welke plaatsen je moet hebben om te doen veel beter op.

vijf. Een superieure Kostuum voor uw polsen Het pak van je genieten is ook bijzonder essentieel. Als je kleinere polsen u kunt verwachten te willen gaan met een kleinere gezicht. Als u liever een grotere genieten en hebben kleine polsen, dan kunt u ook verbaasd zijn hoe een middelgrote mening van de factuur kan passen. 6. De juiste Band De uitstekende kwestie over genieten van bands, speciaal op sportieve horloges, is dat ze moeiteloos kunnen worden vervangen. Dus als u vindt dat uw geniet band slijt of is niet een goede pasvorm, winkelen op het punt om een ​​enkele die beter zal werken voor u te vinden. Ik individueel als 1 die wordt rubber zoals ze zijn gezellig, verzetten water, en zeer stevig. Dat steeds gezegd nooit gewoon geloven dat de reden dat een controle heeft een rubberen bandje dat het echt betaalbaar. Een aantal van de huidige verhoogde concluderen producten komen met zeer sterke elastiekjes.

Beste Volwassen mannen en vrouwen Activity Horloges for the Money 2013

Heren Activiteit horloges Minder dan $ 300

een. Michael Kors Scout Check out Dit Michael Kors horloges Scout is een ongelooflijk goede jacht constateren dat mijn echtgenoot daadwerkelijk draagt ​​voor een ontspannen gebruik veel te. Het heeft een mooie paarse siliconen band en het genieten van de ervaring is gehuisvest in een roestvrij stalen situatie. Dit is een choreografische weergave met 60 seconden, 60 minuten en 24 uur sub wijzerplaten.

twee.

Nixon Device De Elegant echt functioneel horloge Voor deze die de elektronische wensen, dit Nixon The Device Watch in Black zou een zeer goed alternatief te wijten aan de feit het komt in veel verschillende tinten en heeft vrij eenvoudig om cijfers. Het gezicht is voorzien van de dag en de werkdag van de week, twaalf of 24 uur tijd van de dag, kalender, chronograaf, alarm bestuderen en lichtgewicht mogelijkheden. Het heeft een siliconen band die is glad op de huid en moeiteloos op te ruimen dat gezegd hebbende, voor die mensen op zoek naar zware oefening wil je misschien wilt u een extra robuuste band krijgen.

Heel goed Wanting Atletiek Horloges voor Gals

een. Casio Womens Kleintje G Wit Bekijk

Een betaalbaar alternatief voor vrouwen is deze Casio Womens BG6902-twee Baby G White Enjoy. Toen duidelijk zoekende, krijgt het vuil vrij gunstig, maar de hars band is eenvoudig om grondig te reinigen. Je krijgt een bepaalde seconden timer, 1-24 uur weergave, 3 alarmen en een volledige kalender, als goed als andere handige mogelijkheden.

2. PUMA Womens Hot Pink Digital Watch

Ik hou van de roze van deze PUMA Womens PU910541012 Zeer hete Roze Digital View die zal komen met een handige hartmonitor en bovenlichaam riem voorzien. Het is waterdicht tot vijftig meter en heeft een vrij groot scherm.

drie. Michele Tahitian Jelly Bean Massive Carousel

Als je een of ander ding een beetje classier, overweeg dit Michele Tahitian Jelly Bean Big Carousel Black Check out. Het is ook slechts waterdicht tot 50 meter. Het heeft een siliconen band in zwart en heeft een roestvrije metalen omstandigheid. Ik hou van de Michele embleem over de ring van de acht voor extra design en stijl.

extra mogelijkheden in Activiteit Horloges voor Guys & Girls 2014

Als je het even welk type van gestage trainingssessie , of onderwijs, kijken naar een standpunt dat informatie zal overbrengen naar uw pc. Dit kan stellen u in staat uw ontwikkeling te observeren heel snel. Horloges zoals deze komt over het algemeen met draadloze overdracht capaciteit of een USB-kabel die u kunt aansluiten op een laptop. Als je veel van de onderscheidende soorten buiten routines, eigenschappen die gunstig zijn voor lokale weer bepalen zijn is nuttig . Voor gelegenheid, deze kunnen zonsopgang en zonsondergang informatie, een thermometer, een barometer en hoogtemeter of zelfs hoogte geheugen. Horloges zoals deze zijn uitstekend geschikt voor wandelaars, mountainbikers, of klimmers, om een ​​aantal te identificeren. Veel meer mogelijkheden om te verschijnen in horloges Meer mogelijkheden moet ook rekening ding worden genomen om te overwegen. Als u op enig moment te betrekken door jezelf als buiten sportactiviteiten waarbij GPS-tracking gunstig zou zijn, zal er niet meer uit een cheque met het gewoon omdat u meest mogelijke shell uit extra voor. Veel horloges komen met een enkele of twee alarmen, een countdown timer, en sommige zelfs leiden tot een werk geheugen. Dit zijn alle standaard functies die ik waardeerde het aanbrengen van boven de een lange tijd in mijn sportieve activiteiten horloges. Ik beschouw dat GPS horloges worden steeds veel populairder. Deze omvatten meestal dingen zoals info uploads, tempo en lengte waarschuwingen zo perfect als het verstrekken van u het alternatief om uw oefeningen te personaliseren wanneer u te interval leermiddelen. Ik verlang ook horloges met coronaire hartslag displays voor de reden dat ik de algehele gezondheid betreft en willen zorgvuldig te kijken naar mijn hart prijs.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.