Video: Shih Tzu s kaak opgelicht door Bullmastiff als eigenaar horloges: Pet hond doodbloedt

Shih Tzu Dies een enorm aantal slachtoffers

Een Bull Mastiff venijnig pakte een Shih Tzu van het gezicht en scheurde het is echt kaak ideaal uit, doden in de hal van de eigenaar eerder dit 7 dagen. Een Shih Tzu in handen van John Poissant van naburige Drop River, MA, was buiten in zijn individuele omheinde tuin, toen de aanzienlijke puppy liep via het hek, in wezen rippen confronteren de kleinere hond uit. WPRI Eyewitness News Channel twaalf in East Providence, RI merkte op juni vierentwintigste, dat de politie onderzoekt de wrede en dodelijke aanval, en proberen te identificeren, ongeacht of de exploitant van de moordenaar hond tegenkomt wettelijke prijzen.

De grote hondje werd schijnbaar resterende liep langs Poissant’s huis wanneer de bestuurder liet de riem naast de omheinde tuin.

Dat is wanneer de Bullmastiff opgeladen via het hek, het aanvallen en doden van de zeer kleine Shih Tzu huisdier terwijl een hoeveelheid van de buren gezien in horror. Canine tapt tot verlies van het leven op de weg naar de zorginstelling ‘Een hap scheurde het echt kaak rechts af. De totale kaak werd opknoping. Ze kon niet sloot haar kaak. Ze moest plaats naar beneden. Ze bloedde ondergang op weg naar het ziekenhuis in principe ‘, aldus Robert Medeiros die de aanval gezien. Anita Medeiros, nog een ooggetuige in de loop van de dodelijke aanval vertelt:’ Toen hij verwierf de conclusie van het hek, hij laat de riem, en stond daar met plezier, en zag dat hondje gedood. ‘ Sean Daly, de verslaggever op de scène, gevraagd haar te herhalen, beweerden ze, ‘met plezier, het was allemaal meer dan zijn ervaring. Het was als ‘dood hem, dood hem.” Jongen of meisje verzonden naar Hasbro Kleintjes & rsquos Ziekenhuis in Providence Kort na Pit Bull Attack Dit is gewoon niet het enige hondje aanval in de buurt van Providence, RI dit 7 dagen. De Boston Herald, en een gemeenschap Providence Tv ingesteld station, beschreef een angstaanjagende pitbull aanval op een Vaderdag cookout, ‘Een mannelijke peuter was uit het medisch centrum en het herstellen van onroerend goed na het overleven van een hapje aan het gezicht door een familielid & rsquos dartel pitbull tijdens een achtertuin cookout zondagavond op East Bacon Road in Attleboro. De een kalenderjaar verouderd jongen, die niet bepaald was, ervaren is onthuld van Hasbro Kids & rsquos Ziekenhuis in Providence na het worstelen drie tand-punctie merken aan zijn deal met . ‘ Update: Er is enige verwarring rond het maakt niet uit of de hond die de Shih Tzu atacked was een Bullmastiff, of een Bull Terrier geweest. WPRI.com zegt het is een Bull Mastiff, terwijl de videoclip belooft het een Bull Terrier. Onderzoek WPRI.com voor extra informatie.

bronnen: WPRI.com Boston Herald.com

Foto: Een shih tzu met een puppyclip. Dit beeld wordt onder de Artistic Commons Attributio-Share Alike drie gecertificeerd. Unported licentie. Wikimedia Commons. Let op: Het beeld eerder vermeld is NIET de pup die werd gedood <- Start van StatCounter Code ->


. >
href = ‘http://www.statcounter.com/vbulletin/’
doel = ‘_blank’>
src = ‘http://c.statcounter.com/5995024/ / 168bd793 / 1 / ‘
alt =’ gegevens in vBulletin ‘>
<- End of StatCounter Code ->

Category: luxe horloges

Comments are closed.